3 variaties op Karamel Passie

Demonstratievideo

Bekijk onze demonstratievideo! Presentatie ideeën gemaakt door de chef-koks van Traiteur de Paris.

Versie 1: gebroken Karamel Passie

Ingrediënten:

  • Karamel Passie van Traiteur de Paris
  • Bourbonvanille-ijs
  • Dun plakje pure chocolade
  • Gesmolten pure chocolade

Bereiding

  1. Leg de Karamel Passie 2 uur vóór de bereiding uit.
  2. Snijd het dessert in 4 stukken.
  3. Breng een brede streep pure chocolade met een kwast aan op het bord.
  4. Plaats het eerste kwart op het bord en wissel af met een stukje pure chocolade.
  5. Herhaal deze handeling.
  6. Werk de presentatie af met een quenelle van vanille-ijs.
Passion Caramel Déclinaison
Passion Caramel Déclinaison

Versie 2: gestippelde Karamel Passie

Ingrediënten:

  • Karamel Passie van Traiteur de Paris
  • Wittechocolademousse
  • Gezouten karamelpasta van het type Salidou
  • Kleine schijfjes melkchocolade

Bereiding

  1. Leg de Karamel Passie 2 uur vóór de bereiding uit.
  2. Plaats het dessert in het midden van het bord.
  3. Spuit stippen slagroom van verschillende groottes op een diagonale lijn.
  4. Plaats kleine stipjes karamel.
  5. Leg een paar schijfjes melkchocolade verticaal neer.

Versie 3: Karamel Passie in alle eenvoud

Ingrediënten:

  • Karamel Passie van Traiteur de Paris
  • Gezouten karamelpasta van het type Salidou
  • Bourbonvanille-ijs

Bereiding

  1. Leg de Karamel Passie 2 uur vóór de bereiding uit.
  2. Plaats het dessert in het midden van een diep bord.
  3. Verwarm de karamel.
  4. Schenk de karamel rondom het dessert.
  5. Plaats een quenelle van bourbonvanille-ijs aan de zijkant van het bord.
  6. Versier de quenelle met stukjes pure chocolade.
Passion Caramel Déclinaison