3 variaties op Karamel Passie
Demonstratievideo
Bekijk onze demonstratievideo! Presentatie ideeën gemaakt door de chef-koks van Traiteur de Paris.
Versie 1: gebroken Karamel Passie
Ingrediënten:
- Karamel Passie van Traiteur de Paris
- Bourbonvanille-ijs
- Dun plakje pure chocolade
- Gesmolten pure chocolade
Bereiding
- Leg de Karamel Passie 2 uur vóór de bereiding uit.
- Snijd het dessert in 4 stukken.
- Breng een brede streep pure chocolade met een kwast aan op het bord.
- Plaats het eerste kwart op het bord en wissel af met een stukje pure chocolade.
- Herhaal deze handeling.
- Werk de presentatie af met een quenelle van vanille-ijs.
Versie 2: gestippelde Karamel Passie
Ingrediënten:
- Karamel Passie van Traiteur de Paris
- Wittechocolademousse
- Gezouten karamelpasta van het type Salidou
- Kleine schijfjes melkchocolade
Bereiding
- Leg de Karamel Passie 2 uur vóór de bereiding uit.
- Plaats het dessert in het midden van het bord.
- Spuit stippen slagroom van verschillende groottes op een diagonale lijn.
- Plaats kleine stipjes karamel.
- Leg een paar schijfjes melkchocolade verticaal neer.
Versie 3: Karamel Passie in alle eenvoud
Ingrediënten:
- Karamel Passie van Traiteur de Paris
- Gezouten karamelpasta van het type Salidou
- Bourbonvanille-ijs
Bereiding
- Leg de Karamel Passie 2 uur vóór de bereiding uit.
- Plaats het dessert in het midden van een diep bord.
- Verwarm de karamel.
- Schenk de karamel rondom het dessert.
- Plaats een quenelle van bourbonvanille-ijs aan de zijkant van het bord.
- Versier de quenelle met stukjes pure chocolade.