Appel in alle varianten en 2 andere recepten voor de perfecte tarte tatin van appel

Laat u zich inspireren door deze 3 originele en overheerlijke recepten met onze tarte tatin van appel

DEMONSTRATIEVIDEO

Bekijk de video voor de hieronder gepresenteerde variaties

Een eenvoudige tarte tatin

Ingrediënten:

  • Tarte Tatin van apple van Traiteur de Paris
  • Opgeklopte room

  • Chocoladesaus

  • Crème van karamel met gezouten boter

Bereiding

  1. Verwarm de tarte tatin 15 min. op 200 °C in de oven.
  2. Maak een dunne streep van chocolade links op het bord.

  3. Plaats de tarte tatin van appel van Traiteur de Paris in het midden van het bord.

  4. Maak een quenelle van opgeklopte room en plaats deze op de tarte tatin.

  5. Versier met stippen karamel met gezouten boter.
Tarte tatin
Tarte tatin

Appel in alle staten

Ingrediënten:

  • Tarte tatin van appel van Traiteur de Paris
  • Opgeklopte room

  • Schijfje pure chocolade

  • Granny Smith-gelei

  • Appelchips

Bereiding

  1. Verwarm de tarte tatin van appel van Traiteur de Paris 15 min. op 200 °C in de oven.
  2. Snijd de tarte tatin in 4 stukken.

  3. Maak met de spuitzak een mooie lijn van opgeklopte room.

  4. Wissel de punten tarte tatin af met appelchips en de gelei.

  5. Versier met schijfjes pure chocolade.

Een zucht van frisse tatin

Ingrediënten:

  • Tarte tatin van appel van Traiteur de Paris
  • Opgeklopte room

  • Chocoladesaus

  • Granny Smith-staafjes

Bereiding

  1. Verwarm de tarte tatin 15 min. op 200 °C in de oven.
  2. Snijd de tarte tatin in 2 stukken.

  3. Leg de 2 helften tarte tatin schuin tegen elkaar in het midden van het bord.

  4. Maak met de spuitzak punten van opgeklopte room.

  5. Versier met stipjes chocolade.

  6. Versier met Granny Smith-staafjes.
Tarte tatin