Demonstratievideo Chocolade cheesecake

Demonstratievideo

Bekijk onze demonstratievideo! Presentatie ideeën gemaakt door de chef-koks van Traiteur de Paris.

Recept 1

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Plaats de Chocolade cheesecake van Traiteur de Paris op een bord.
  2. Spuit met een spuitzakje 3 stipjes opgeklopte ganache op het dessert.
  3. Plaats het decoratieve schijfje pure chocolade.
  4. Versier het bord met stipjes opgeklopte ganache.
  5. Werk het bord af met kleine stipjes ganache van pure en witte chocolade.
Cheesecake au chocolat
Cheesecake chocolat, chantilly et sauce chocolat

Recept 2

Ingrediënten:

  • Chocolade cheesecake van Traiteur de Paris
  • Opgeklopte chocoladeganache
  • Huisgemaakte slagroom met een puntje mascarpone
  • Bolletjes chocolade
  • Stukjes chocoladetablet
  • Chocoladesaus

Bereiding:

  1. Plaats de Chocolade cheesecake van Traiteur de Paris op een diep bord.
  2. Plaats een spuitzakje met opgeklopte ganache en een spuitzakje met dikke slagroom tegelijk in een derde spuitzak.
  3. Snijd de drie spuitzakjes schuin af.
  4. Teken een tweekleurige streep met het spuitzakje.
  5. Versier met een stukje chocoladetablet en bolletjes chocolade.
  6. Schenk de chocoladesaus rondom het dessert.

Recept 3

Ingrediënten:

  • Chocolade cheesecake van Traiteur de Paris
  • Opgeklopte chocoladeganache
  • Chocoladecrumble
  • Blokjes chocoladegelei
  • Kleine schijfjes van pure chocolade

Bereiding:

  1. Snijd de Chocolade cheesecake van Traiteur de Paris in kleine stukjes.
  2. Plaats deze stukjes in een lijn op het bord.
  3. Spuit eerst de opgeklopte chocoladeganache met een spuitzakje en vervolgens de slagroom.
  4. Bestrooi met crumble.
  5. Versier met schijfjes chocolade en blokjes chocoladegelei.
Cheesecake chocolat destructuré