Citroenzandtaartje met meringue in combinatie met citrusvruchten en 2 andere verrukkelijke variaties

Met deze recepten kunt u prachtige en verrukkelijke borden maken voor het citroenzandtaartje met meringue.

DEMONSTRATIEVIDEO

Bekijk de 3 recepten van onze chef-koks op video

Citroenzandtaartje met meringue in combinatie met citrusvruchten

Ingrediënten:

  • Citroenzandtaartje met meringue van Traiteur de Paris
  • Citrusvruchten: ugli, geel en roze grapefruit, kumquat, limoen en citroen

  • Kleine meringues

  • Limoen- en sinaasappelrasp

  • Schaafsel van geroosterde amandelen

Bereiding

  1. Schil de citrusvruchten rauw voor ultieme smaken.
  2. Maak een farandole van vruchten aan de zijkant van het bord.

  3. Voeg de 3 kleine meringues toe.

  4. Versier met limoen- en sinaasappelrasp.

  5. Plaats het citroenzandtaartje op het bord.

  6. Versier het geheel met schaafsel van geroosterde amandelen.
Sablé au citron
Sablé au citron

Citroenpassie

Ingrediënten:

  • Citroenzandtaartje met meringue van Traiteur de Paris
  • Limoen

  • Mangocoulis

Bereiding

  1. Rasp de limoen boven het midden van het bord en houd de randen vrij.
  2. Plaats het citroenzandtaartje in het midden van het bord.

  3. Versier met stipjes mangocoulis.

Citroenzandtaartje de luxe

Ingrediënten:

  • Citroenzandtaartje met meringue van Traiteur de Paris
  • Opgeklopte room

  • Verse frambozen

  • Mangocoulis

  • Chocoladesaus

  • Citroenrasp

Bereiding

  1. Maak een dunne streep van chocoladesaus links op het bord.
  2. Plaats het citroenzandtaartje rechts op het bord.

  3. Leg 3 halve frambozen versierd met citroenschil neer.

  4. Versier met stipjes mangocoulis.

  5. Versier het citroenzandtaartje met schaafsel van geroosterde amandelen.
Sablé au citron