Kleurrijke gerechten met de Groene Asperges met Parmezaan Mousseline

Doe inspiratie op voor kleurrijke gerechten met de Groene asperges met Parmezaan mousseline.

Video van de serveersuggestie

Bekijk de onderstaande receptideeën in deze video.

Recept 1: Gebakken ganzenlever met aspergemousseline

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Plaats de in de oven voorverwarmde Groene asperges met Parmezaan mousseline van Traiteur de Paris op het bord
  2. Leg vervolgens het stuk gebakken ganzenlever op het bord
  3. Voeg rondom de ganzenlever asperges en peulen toe
  4. Verspreid de snippers Parmezaanse kaas over de groenten
  5. Maak het geheel af met een streepje eendenjus
Recette conseil du chef foie gras poêlé mousseline asperges au parmesan Traiteur de Paris
Recette conseil du chef filet rouget mousseline asperges au parmesan Traiteur de Paris

Recept 2: Zeebarbeelfilet met groene asperges

Ingrediënten:

  • Groene asperges met Parmezaan mousseline Traiteur de Paris
  • Zeebarbeelfilet
  • Groene-aspergepuree
  • Oesterzwammen
  • Rozemarijn

Bereiding:

  1. Stoof de filets met rozemarijn in een pakketje van vetvrij papier
  2. Bak de oesterzwammen bruin
  3. Plaats de in de oven voorverwarmde groene aspergemousseline van Traiteur de Paris aan de rand van het bord
  4. Leg vervolgens de twee zeebarbeelfilets op het bord
  5. Voeg een lepel groene aspergepuree toe
  6. Versier het geheel met de oesterzwammen, de aspergetips en de rozemarijn