Overheerlijke recepten: het Aardappelstamppotje met olijfolie

Ontdek welke bereidingen de chef-koks van Traiteur de Paris aanbevelen bij het Aardappelstamppotje met olijfolie.

Video van het serveersuggestie:

Ontdek de verschillende bereidingen in een video!

Recept 1: Ossenhaas met een Aardappelstamppotje met olijfolie

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Plaats het in de oven voorverwarmde aardappelstamppotje van Traiteur de Paris in een vormpje in het midden van het bord en druk het vervolgens aan
  2. Leg het stuk ossenhaas op het aardappelstamppotje
  3. Versier het geheel met de gebakken wortels en groene groenten
  4. Voeg ook de cantharellen toe
  5. Maak het geheel af met een streepje ossenhaasjus
Conseils du chef Traiteur de Paris Recette Ecrasé de pommes de terre à l'huile d'olive et pavé de boeuf
Conseil du chef recette côte d’agneau en croûte de pistaches et Écrasé de pommes de terre à l'huile d'olive Traiteur de Paris

Recept 2: Lamsrib met pistachekorst

Ingrediënten:

  • Aardappelstamppotje met olijfolie Traiteur de Paris
  • Lamsrib
  • Sperziebonen
  • Pistachestukjes
  • Bospaddenstoelenmix
  • Ingekookte lamsjus

Bereiding:

  1. Plaats het in de oven voorverwarmde aardappelstamppotje van Traiteur de Paris op het bord
  2. Leg vervolgens de gegrilde lamsrib met pistachekorst op het bord
  3. Voeg de paddenstoelen en de sperziebonen toe
  4. Maak het geheel af met een streepje lamsjus