Twee serveersuggesties voor het Zoete aardappel en cheddar stamppotje

Laat u inspireren door deze recepten van onze chef-koks en geef klassieke gerechten een originele touch met het Zoete aardappel en cheddar stamppotje.

Video van onze serveersuggesties

Ontdek de recepten van onze chef-koks in deze video.

Recept 1: Gegrilde eendenborst met Zoete aardappel en cheddar stamppotje

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Maak van de zoete-aardappelpuree een rondje in het midden van het bord
  2. Plaats het in de oven voorverwarmde Zoete aardappel en cheddar stamppotje van Traiteur de Paris op het bord
  3. Leg vervolgens het gegrilde stuk eendenborst ernaast
  4. Versier met de gebakken wortels
  5. Maak het geheel af met de blokjes zoete aardappel en een paar twijgjes blauwe salie
Recette conseil du chef écrasé de patates douces magret de canard
Recipe Traiteur de Paris Sweet potato écrasé with cheddar rack of salt marsh lamb

Recept 2: Lamscarré met zoete aardappel

Ingrediënten:

  • Zoete aardappel en cheddar stamppotje Traiteur de Paris
  • Lamsrib van lam uit de kwelders, voorgebakken in de pan en gegrild in de oven
  • Wortelen
  • Verse erwten
  • Peulen
  • Bonen
  • Cantharellen
  • Ingekookte lamsjus

Bereiding:

  1. Plaats het in de oven voorverwarmde Zoete aardappel en cheddar stamppotje van Traiteur de Paris op het bord
  2. Leg vervolgens de in de oven gegrilde lamsrib op het bord
  3. Voeg de groene groenten toe
  4. Maak het geheel af met een streepje ingekookte lamsjus