Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme

De Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme van Traiteur de Paris laat zich heel makkelijk bereiden en serveren. Perfect dus voor traditionele restaurants. Hij past trouwens heel goed in een banketbakkersaanbod met afhaalverkoop, als aanvulling op het menu van de dag of als tussendoortje.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakkerij Patisserie, Coffee Shops, Trein-, vlucht- en scheepscatering, …

Interesse in dit product?

Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme

Onze Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme heeft een typische vierkante vorm en is een herziene versie van de traditionele appeltaart. Dit veelzijdige dessert kan worden opgenomen in een coffee shop-aanbod, maar ook bij trein-, vlucht- en scheepscatering (catering, scheepscatering, treincatering).

  • Vervaardigd in Frankrijk in onze ateliers in Normandië.
  • Makkelijk te dresseren, klaar in een minuut.
Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme

(serveersuggestie)

Het Recept Van De Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme

Dit toetje bestaat voor meer dan 51% uit echte appelpartjes en bevat eenvoudige en natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de bloem, suiker, boter, eieren en melk allemaal van Franse herkomst. Door die veeleisende selectiemethode laat het dessert zijn volle potentieel zien, ook wanneer het aan tafel wordt geserveerd. Dit gebakje is in de hele wereld beroemd, zit barstensvol fruit en wordt dankzij het vakmanschap van onze chef-patissiers een niveau hoger getild.

Dit toetje heeft een moderne look, is snel serveerklaar en laat zich eenvoudig en elegant dresseren. Dit gebakje is ideaal om de kaart van uw restaurant te verrijken en waardevolle tijd te winnen.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 005505
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 5 dagen op +4°C
Gamma(‘s): ,
Verpakking: 24 stuks van 80 g
Afmetingen van het product: 8 x 8 cm
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 120 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme gedurende 30 seconden in de magnetron op 700W of plaats ze gedurende 4 min 30 sec in de oven op 165°C. Er is ook een derde mogelijkheid, u kunt ze gedurende een uur laten ontdooien op 4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top