Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme
De Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme van Traiteur de Paris laat zich heel makkelijk bereiden en serveren. Perfect dus voor traditionele restaurants. Hij past trouwens heel goed in een banketbakkersaanbod met afhaalverkoop, als aanvulling op het menu van de dag of als tussendoortje.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Fruitdesserts > Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme
Interesse in dit product?
Traiteur de Paris > Fruitdesserts > Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme
Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme
Onze Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme heeft een typische vierkante vorm en is een herziene versie van de traditionele appeltaart. Dit veelzijdige dessert kan worden opgenomen in een coffee shop-aanbod, maar ook bij trein-, vlucht- en scheepscatering (catering, scheepscatering, treincatering).
- Vervaardigd in Frankrijk in onze ateliers in Normandië.
- Makkelijk te dresseren, klaar in een minuut.
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Appeltaart Met Briochedeeg En Clafoutis Creme
Dit toetje bestaat voor meer dan 51% uit echte appelpartjes en bevat eenvoudige en natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de bloem, suiker, boter, eieren en melk allemaal van Franse herkomst. Door die veeleisende selectiemethode laat het dessert zijn volle potentieel zien, ook wanneer het aan tafel wordt geserveerd. Dit gebakje is in de hele wereld beroemd, zit barstensvol fruit en wordt dankzij het vakmanschap van onze chef-patissiers een niveau hoger getild.
Dit toetje heeft een moderne look, is snel serveerklaar en laat zich eenvoudig en elegant dresseren. Dit gebakje is ideaal om de kaart van uw restaurant te verrijken en waardevolle tijd te winnen.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)