Grote Madeleine met Chocolade

Het formaat van onze Madeleines met Chocolade past bij elk smulmoment. Bovendien maakt u ze eenvoudig en snel serveerklaar. De madeleines worden op traditionele wijze geproduceerd in onze werkplaatsen in Normandië.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Restauratie voor hotels, Trein-, vlucht- en scheepscatering, …

Interesse in dit product?

Grote Madeleine met Chocolade

Dit is de chocoladeversie van het traditionele Franse recept. Onze Madeleine met Chocolade kan zowel nieuwsgierige klanten als ervaren banketbakkers bekoren. Ze is al net zo lekker als de natuur-versie en zorgt voor variatie bij een verwenkoffie of het vieruurtje.

  • Het formaat past bij elk smulmoment: ontbijt, vieruurtje, dessert… Ter plaatse of om mee te nemen.
  • Drie manieren om ze klaar te maken, extra praktisch.
Grote Madeleine met Chocolade

(serveersuggestie)

De Grote Madeleine met Chocolade, ingrediënten van topkwaliteit.

Een kwalitatief hoogstaand recept met scharreleieren, Franse bloem, boter en suiker. Onze Madeleine met Chocolade is bereid met een beperkt aantal ingrediënten en barst van de authenticiteit.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004306
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 5 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 40 stuks van 45 g
Afmetingen van het product: 9 cm lang
Afmetingen doos: 405 x 304 x 98 mm
Palletisering: 120 of 150 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Plaats de madeleines gedurende 8 minuten in de oven op 165°C ofwel gedurende 40 seconden in de magnetron op 700W. Een derde mogelijkheid is dat u ze gedurende anderhalf uur in de koelkast laat ontdooien.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Grote Madeleine met Chocolade

(serveersuggestie)

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Retour haut de page