Kleine Madeleine Met Chocolade

Met onze Kleine Madeleine met Chocolade herontdekt u het beroemde gebakje bij een verwenkoffie, een vieruurtje of misschien zelfs bij het ontbijt. De bereiding gaat trouwens zo snel dat u de Madeleine praktisch en makkelijk klaarmaakt, ideaal voor fastfood- of afhaalrestaurants.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Restauratie voor hotels, Trein-, vlucht- en scheepscatering, Afhaaldienst, …

Interesse in dit product?

Kleine Madeleine Met Chocolade

Onze kleine madeleine met chocolade is een herziene versie van de traditionele Normandische Madeleine. Ze is bovendien erg veelzijdig. Door de unieke combinatie van de chocolade en de authenticiteit van de roombotermadeleine mag dit toetje echt niet in uw aanbod ontbreken.

  • Dit moderne recept bevat veel boter en heeft slechts een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van topkwaliteit.
  • Deze versie is nog lekkerder dan het beroemde origineel.
Kleine Madeleine met Chocolade

(serveersuggestie)

De Eenvoud Van De Kleine Madeleine Met Chocolade

Onze kleine madeleine met chocolade is een echt pareltje en past perfect bij een dessert of een koffie. Er wordt vaak gezegd dat de beste patisserie ook de eenvoudigste is. De madeleine met chocolade van Traiteur de Paris is daar een prachtig voorbeeld van.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004301
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 5 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 100 stuks van 18 g
Afmetingen van het product: 7 cm lang
Afmetingen doos: 405 x 304 x 98 mm
Palletisering: 120 of 150 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de madeleines gedurende 20 seconden in de magnetron op 700W of plaats ze gedurende 4 min 30 sec in de oven op 165°C. Er is ook een derde mogelijkheid, u kunt ze gedurende een uur laten ontdooien op 4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top