Rechthoekig Roomboter Bladerdeeg

Dit rechthoekige bladerdeeg met 100% roomboter wordt gemaakt op basis van een korte ingrediëntenlijst. Dit deeg is klaar voor gebruik na snelle ontdooiing en zal de bereiding van uw eigen zoete of hartige creaties vereenvoudigen. Professionals in de horeca: kies voor originaliteit en beperk verspilling met onze nieuwe knowhow “de kunst van bladerdeeg”! Ons professionele bladerdeeg is het resultaat van ambachtelijke knowhow, voor hoogwaardige kwaliteit.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakery, Bakkerij Patisserie, Restauratie voor hotels, …

Interesse in dit product?

Rechthoekig Roomboter Bladerdeeg

Ons rechthoekige roomboter bladerdeeg is tot stand gekomen dankzij de knowhow van onze chef-patissiers. De bladerdeegtechniek is in lijn met de traditie van de Franse patisserie. Traiteur de Paris komt dan ook met een echt knapperig recept met 100% roomboter. Daarbij biedt het formaat volop ruimte voor creativiteit en houdt u uw budget onder controle.

  • Uitstekende productkwaliteit dankzij een authentiek recept bestaande uit slechts 4 ingrediënten, waaronder 100% roomboter en vervaardigd in Frankrijk.
  • Deeg dat gemaakt is volgens ambachtelijke knowhow in 6 lagen voor een uitzonderlijke gebladerde structuur, dat zeer krokant is en een heerlijke botersmaak heeft.
  • Een handig rechthoekig formaat dat volop ruimte biedt voor creativiteit terwijl verspilling wordt beperkt.
Rechthoekig Roomboter Bladerdeeg

(serveersuggestie)

Rechthoekig Bladerdeeg met Roomboter: Uw bondgenoot voor creatieve recepten

Bakkers, banketbakkers, professionals in de horeca, ons roomboter bladerdeeg kan gebruikt worden voor al uw recepten! Zoete broodjes, hartige of zoete taarten, kleine taartjes… laat uw verbeelding de vrije loop!

Professionals in de horeca, ons rechthoekige roomboter bladerdeeg is de ambassadeur van onze nieuwe knowhow “de kunst van bladerdeeg”. Test het beste van de Franse patisserie!

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006562
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: 10 plakken van 350 g
Afmetingen van het product: 28 x 39cm x 3mm
Afmetingen doos: 400 x 300 x 80 mm
Palletisering: 168 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

2 uur laten ontdooien bij +4°C. Voor blind bakken: een traditionele oven voorverwarmen op 180°C en het bladerdeeg 25 minuten bakken. Ontdek hieronder onze suggestie voor een zoet recept.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top