Rechthoekig Roomboter Croissantdeeg

Ontdek ons rechthoekige roomboter croissantdeeg voor het maken van uw nieuwe originele creaties. Ons croissantdeeg is namelijk ideaal voor verrukkelijke recepten. Taartjes, rollen of paniers… Laat uw verbeelding de vrije loop! Maak met ons professionele croissantdeeg bestaande uit slechts 6 ingrediënten, uw eigen nagerechten.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakery, Bakkerij Patisserie, Restauratie voor hotels, …

Interesse in dit product?

Rechthoekig Roomboter Croissantdeeg

Ons rechthoekige roomboter croissantdeeg is bereid volgens de meest pure traditie van de Franse patisserie. De ambachtelijke knowhow en zorgvuldige selectie van de ingrediënten geven dit bladerdeeg een heerlijke smaak. Daarbij biedt het nieuwe rechthoekige formaat volop ruimte voor creativiteit.

  • Uitstekende productkwaliteit dankzij een authentiek recept met bloem van Franse oorsprong en 100% roomboter, uitgevoerd volgens ambachtelijke knowhow.
  • Het emblematische croissantdeeg voor Franse zoete broodjes.
  • Een uniek rechthoekig formaat, ideaal voor het maken van innoverende recepten op basis van croissantdeeg terwijl verspilling wordt beperkt.
Rechthoekig Roomboter Croissantdeeg

(serveersuggestie)

Rechthoekig Roomboter Croissantdeeg, het beste van het beste voor Franse zoete broodjes

Ontdek onze nieuwe knowhow “de kunst van bladerdeeg” met de ambassadeur van de Franse zoete deegwaren! Ons rechthoekige roomboter croissantdeeg bestaat uit ingrediënten van Franse oorsprong, die zorgvuldig geselecteerd zijn. Laat u verleiden door ons authentieke recept, vervaardigd in ons productieatelier in Bretagne.

Professionals uit de horeca, ons rechthoekige roomboter croissantdeeg is ideaal om uw creaties te verfijnen! Dankzij de korte ingrediëntenlijst en het authentieke recept, maakt u met dit deeg hoogwaardige Franse zoete broodjes.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006563
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: 10 plakken van 600 g
Afmetingen van het product: 28 x 39cm x 5mm
Afmetingen doos: 400 x 300 x 80 mm
Palletisering: 168 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Plaats het roomboter croissantdeeg voor een goede ontdooiing gedurende 2 uur in de koelkast op +4°C. De rijstijd bedraagt 2 uur bij omgevingstemperatuur. Blind bakken: Verwarm uw traditionele oven voor op 165°C en bak het croissantdeeg gedurende 20 minuten in de oven.

Ontdek hieronder onze suggestie voor een zoet recept: De millefeuille met framboos.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Scroll to Top