Rechthoekig Vegan Bladerdeeg

Professionals in de horeca, ons rechthoekige vegan bladerdeeg biedt volop ruimte voor creativiteit! Het formaat is geschikt voor alle recepten en beperkt verspilling. Daarbij kan het deeg snel gebruikt worden en verliest u geen tijd. Tot slot voldoet u met dit alternatief voor roomboter bladerdeeg aan de wensen van zoveel mogelijk gasten.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakery, Bakkerij Patisserie, Restauratie voor hotels, …

Interesse in dit product?

Rechthoekig Vegan Bladerdeeg

Ons rechthoekige vegan bladerdeeg is gemaakt van margarine om uw gasten tevreden te stellen. Net als bij ons roomboter bladerdeeg wordt de gebladerde structuur verkregen uit nauwkeurig geselecteerde ingrediënten. Daarbij zorgt dit authentieke recept voor een knapperig en licht deeg.

  • Vegan deeg om een antwoord te bieden op ieders behoeften, gemaakt volgens ambachtelijke knowhow in 6 lagen, voor een luchtige en knapperige structuur.
  • Uitstekende productkwaliteit dankzij een authentiek recept bestaande uit slechts 4 ingrediënten, waaronder bloem met oorsprong uit Frankrijk.
  • Een handig rechthoekig formaat dat volop ruimte biedt voor creativiteit terwijl verspilling wordt beperkt.
Rechthoekig Vegan Bladerdeeg

(serveersuggestie)

Rechthoekig Vegan Bladerdeeg, kwaliteit voor iedereen

Professionals in de horeca, doe een beroep op onze knowhow “de kunst van bladerdeeg” met ons rechthoekige vegan bladerdeeg. Dit diepgevroren bladerdeeg is namelijk van zeer goede kwaliteit en behoudt zijn smaak dankzij de invriezing.

Bakkers, banketbakkers, professionals in de horeca, ontdek ons rechthoekige vegan bladerdeeg! Met het eenvoudige gebruik, de premium kwaliteit en de korte ingrediëntenlijst is dit deeg uw bondgenoot om al uw gasten tevreden te stellen.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006564
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: 10 plakken van 350 g
Afmetingen van het product: 28 x 39cm x 3mm
Afmetingen doos: 400 x 300 x 80 mm
Palletisering: 168 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

In de koelkast 2 uur laten ontdooien bij +4°C. Blind bakken: Verwarm uw traditionele oven voor op 180°C en bak het vegan bladerdeeg 25 minuten in de oven. Ontdek hieronder onze suggestie voor een hartig recept.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top