Rond Roomboter Bladerdeeg Ø 13 cm

Bereid uw recepten razendsnel met dit bladerdeeg met 100% roomboter in handig rond formaat. Onmiddellijk klaar voor gebruik na ontdooiing, waardoor het maken van uw individuele quiches en andere hartige of zoete taartjes kinderspel wordt.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakery, Bakkerij Patisserie, Restauratie voor hotels, …

Interesse in dit product?

Rond Roomboter Bladerdeeg Ø 13 cm

Ons ronde roomboter bladerdeeg Ø 13 cm is dankzij het kleine formaat perfect geschikt voor uw zoete en hartige creaties. Het heerlijke bladerdeeg is bovendien bereid volgens de meest pure traditie van de Franse patisserie. Tot slot zorgt de korte en hoogwaardige ingrediëntenlijst voor een uitstekende productkwaliteit van dit professionele bladerdeeg.

  • Uitstekende productkwaliteit dankzij een authentiek recept bestaande uit slechts 6 ingrediënten, waaronder bloem met oorsprong uit Frankrijk en 100% roomboter.
  • Deeg dat gemaakt is volgens ambachtelijke knowhow in 6 lagen voor een uitzonderlijke gebladerde structuur, dat zeer krokant is en een heerlijke botersmaak heeft.
  • Een klein rond formaat, ideaal voor het maken van individuele taartjes en quiches.
Rond Roomboter Bladerdeeg Ø 13 cm

(serveersuggestie)

Rond Bladerdeeg, wanneer eenvoud hand in hand gaat met creativiteit

Of u nu hartige of zoete individuele taartjes of quiches wilt maken, dit roomboter bladerdeeg in rond formaat Ø 13 cm is ideaal voor nog mooiere creaties! Maak geraffineerde nagerechten in alle eenvoud, dankzij de snelle ontdooiing.

Bakkers, banketbakkers, professionals uit de horeca, personaliseer uw recepten met ons ronde roomboter bladerdeeg Ø 13 cm! Ontdek onze nieuwe knowhow “de kunst van bladerdeeg

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006565
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: 60 losse stuks
Afmetingen van het product: Ø 13 cm – 3 mm
Afmetingen doos: 350 x 300 x 80 mm
Palletisering: 168 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Het ronde roomboter bladerdeeg Ø 13 cm, 15 minuten laten ontdooien bij +4°C en het is klaar voor gebruik! U kunt het deeg ook blind bakken: bak het 12 minuten op 180°C in een traditionele oven.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top