Tatin Van Tomaat En Kerstomaat

Onze Tatin van Tomaat en Kerstomaat is perfect voor traditionele restaurants en voor kantines & grootkeukens. Het is een ongelofelijke culinaire uitvinding.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grootkeukens & kantines, Trein-, vlucht- en scheepscatering, Traditionele restauratie, …

Interesse in dit product?

Tatin Van Tomaat En Kerstomaat

De Tarte Tatin van Tomaat en Kerstomaat oogt en smaakt als een huisgemaakte hartige taart. Hij is fris, licht en kan bij tal van gelegenheden worden gebruikt. Hij hoeft vooraf niet te worden ontdooid en is in amper enkele minuten klaar.

  • Een eenvoudige bereiding en een gegarandeerd succes.
  • Perfect geschikt als voorgerecht of als bijgerecht bij uw hoofdgerecht.
Tatin van Tomaat en Kerstomaat

(serveersuggestie)

De Kwaliteiten Van De Tatin Van Tomaat En Kerstomaat

Bladerdeeg met roomboter, halfgedroogde tomaten en kerstomaten, ui en olijfolie: een zonniger gerecht bestaat niet. De tatin is bovendien op smaak gebracht met knoflook, tijm en basilicum, waardoor de tomaten nog beter tot hun recht komen.  Voeg daar nog het vakmanschap van onze chef-koks aan toe en het resultaat is een tarte tatin om u tegen te zeggen.

Wist u dit al? Het recept van de tarte tatin is volledig onverwacht uitgevonden door de zussen Tatin. Het is een taart die “omgekeerd” wordt gebakken maar “juist” wordt opgegeten. De oorspronkelijke tarte tatin is een zoete taart op basis van appels. Hij werd al gauw een vaste waarde in de Franse brasserieën en restaurants. Traiteur de Paris heeft deze klassieker in een nieuw, hartig jasje gestoken.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004303
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 18 stuks van 80 g
Afmetingen van het product: 9 cm diameter
Afmetingen doos: 291 x 257 x 94 mm
Palletisering: 192 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C. Bak de tarte tatin zonder vooraf te ontdooien gedurende 20 minuten in zijn bakvorm in de oven af. Draai de taart om en haal ze uit de vorm. Laat enkele minuten staan alvorens te serveren.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Tatin van Tomaat en Kerstomaat

(serveersuggestie)

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Retour haut de page