Leverancier voor de bakkerij

Partner van bakkers en patissiers

Als ontwerper en fabrikant van premium diepvriesproducten heeft Traiteur de Paris een ruim assortiment gebak bestemd voor bakkers en patissiers. Onze creaties, geïnspireerd op de Franse traditionele patisserie en artisanale productiemethodes, weerspiegelen het Franse savoir vivre.

Doorheen de jaren heeft Traiteur de Paris zijn assortiment geleidelijk aan uitgebreid tot een ruim aanbod aan zoetwaren:

  • zoete versnaperingen
  • petit fours
  • mini-desserts voor de lekkerbekken
  • traditionele gebakjes
  • nagerechten.

Al onze recepten zijn ontwikkeld door onze chef-patissier Yann Le Moal en zijn teams in onze ateliers in La Guerche de Bretagne en Fécamp.

Het merk is een referentie geworden als leverancier van uitmuntende patisserie.

Met volledige aandacht voor de smaak, de textuur en de kwaliteit van de grondstoffen, bieden de chefs van Traiteur de Paris creaties die zich onderscheiden door hun smaak, verfijning en voortreffelijke productkwaliteit na het ontdooien.

Le trois chocolat

Ons assortiment patisserie-producten

Ons assortiment zoete versnaperingen bevat een tiental verschillende schalen met petit fours gebaseerd op de grote klassiekers uit de Franse patisserie.

MontBlanc, financier, tarte tatin, mokka, chocoladetaartje, citroentaartje, Saint-Honoré, roomsoezen, opéra, makrons, kleine soesjes, mini cupcakes, cheesecake, enz.

Ons dessert-assortiment bevat meer dan 25 variaties: moelleux met chocolade, (of fondant-chocolade), talrijke nagerechten (chocolade, karamel, citroen, panna cotta, …), charlotte, tiramisu, opéra, fijne appeltaart, tarte tatin en onze unieke cheesecake. Ten slotte levert Traiteur de Paris ook een assortiment basisbereidingen om a la minute te bereiden, zoals crumble klaar om te ontdooien, mini-basisbereidingen voor financiers en mini-baba’s om te versieren.

Al deze creaties zijn met de grootste zorg bereid door onze patissiers en zijn verkrijgbaar bij groothandels in voeding, groothandels in patisserie en groothandels in restauratie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bannière-Motif-Catalogue-2020-TDP

COLLECTIE 2020

Ontdek onze nieuwe creaties in de 2020 catalogus. Producten ontwikkeld door onze Traiteur de Paris chefs. In de catalogus vindt u heerlijke verrassingen!

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS!