Leverancier voor hotelwezen en catering

Een referentie voor hoteleigenaars en cateraars

Als partner en leverancier van hotelwezen en catering gedurende 20 jaar Traiteur de Paris door de jaren heen een referentiemerk geworden, dat gewaardeerd wordt door chefs en catering professionals.

Naar Franse culinaire traditie selecteren onze Chefs grondstoffen van de beste kwaliteit om een assortiment aan te kunnen bieden dat het Franse savoir vivre weerspiegelt.

Jarenlang heeft Traiteur de Paris geleidelijk aan het assortiment uitgebreid om een hele reeks diepvriesproducten aan te kunnen, die aangepast zijn aan de normen van het hotelwezen en catering voor banketten, tijdens seminars en afhaalmaaltijden.

Al onze recepten zijn ontwikkeld door onze chef Yann Le Moal en zijn teams en worden bereid in onze ateliers in La Guerche de Bretagne en Fécamp.

Als leverancier voor catering hebben onze teams de grootste aandacht voor smaak, textuur, en de kwaliteit en de herkomst van de grondstoffen. De creaties van Traiteur de Paris onderscheiden zich door hun smaak, hun verfijning en het voortreffelijke resultaat nat het ontdooien.

Om u te begeleiden bij het gebruik van onze producten, maken onze chefs video’s waarin u verrassende ideeën voor verwerking of decoratie krijgt voor een elegant gerecht op het bord.

Een assortiment ontwikkeld voor het hotelwezen en de catering

  • Een hartige hapjes (canapés, versnaperingen, mini-glaasjes, kleine cakes, mini-quiches)
  • Voorgerechten (paprika- duo, tartaar van zalm en verse kaas, verfijnde taart van tomaat)
  • Bereide groenten (gratins, quenelles, tian van groeten, mousseline of flan van groeten)
  • Desserts en gebakjes (moelleux met chocolade, cheesecake, taart tatin, tiramisu, opéra …)
  • Petits fours en zoete lekkernijen
  • Hartige en zoete basisbereidingen (pannenkoekjes, crumble, basis voor financiers, kruidige mini-basisbereidingen of mini-cakes klaar om te versieren)

Onze creaties zijn verkrijgbaar bij groothandels in voeding of horeca-groothandels.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bannière-Motif-Catalogue-2020-TDP

COLLECTIE 2020

Ontdek onze nieuwe creaties in de 2020 catalogus. Producten ontwikkeld door onze Traiteur de Paris chefs. In de catalogus vindt u heerlijke verrassingen!

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS!