Chef-koks in dienst van chef-koks

Traiteur de Paris is een producent van levensmiddelen en maakt heerlijk patisserie, hartige koude en warme canapes en groenten garnituren. Onze enige ambitie is: u het beste van ons 100% in Frankrijk geproduceerde, ambachtelijke vakmanschap bieden. Ons assortiment met Premium foodservice diepvriesproducten is uitsluitend voorbehouden aan professionals uit de Horeca sector.

Nieuwe producten gecreëerd door onze chefs

Onze chefs met een uitstekende achtergrond ontwikkelen creaties met strengheid en hoge normen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de keuze van de ingrediënten. In onze ateliers zetten de teams zich in voor het product en geven elke creatie de Traiteur de Paris handtekening: een ambachtelijke uitstraling, een zuivere en evenwichtige smaak.

Groothandelaar in levensmiddelen

De Franse keuken wordt wereldwijd geroemd en geapprecieerd. We werken samen met tal van Chef-koks en we hebben een netwerk uitgebouwd van meer dan 600 detailhandelaars van levensmiddelen in de hele wereld. Profiteer van het vakmanschap en de ervaring van onze teams en sluit u aan bij ons netwerk van professionals uit de restauratiesector.

Traiteur de Paris behoudt een mooi evenwicht tussen traditie en moderniteit. We zijn bekend voor onze uitstekende zoete petitfours en voor onze schotels met aperitiefhapjes. Het talent van onze chef-patissiers en chef-koks wordt regelmatig bekroond met de kwaliteit van onze traiteurproducten. Dankzij een rigoureuze selectie van basisingrediënten kunnen we professionals uit de restauratiebranche hoogwaardige diepvriesproducten leveren, met buitengewone desserts en bereide groenten.

Chef-koks in dienst van Chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Commerciële restauratie

Traiteur de Paris is al bijna 25 jaar actief als groothandelaar in levensmiddelen voor het hotelwezen en de commerciële en traditionele restaurants. In de loop der jaren zijn we een internationale referentie geworden.  Onze producten worden dan ook zeer geapprecieerd door chef-koks en professionals uit de restauratiebranche. Traiteur de Paris blijft trouw aan de Franse culinaire traditie en mag zich zonder overdrijven een horeca-expert noemen. Daarom stellen we een gamma van diepvriesproducten voor dat aan de verwachtingen voldoet van hotels en restaurants overal ter wereld. Omdat Traiteur de Paris producten wil leveren die geschikt zijn voor de commerciële restauratie, hebben we onze gamma’s steeds verder uitgebreid zodat we een brede waaier aan diepgevroren lekkernijen kunnen aanbieden. Onze producten zijn dan ook aangepast aan de uitdagingen en moeilijkheden waar hotels en restaurants mee te maken krijgen. Maar ook voor roomservice hebben wij de perfecte oplossing, want onze producten zijn in een handomdraai serveerklaar.

Grootkeukens & kantines

Staat u aan het hoofd van de kantine of refter van een school, rusthuis of bedrijfsrestaurant? Traiteur de Paris helpt u met het samenstellen van evenwichtige menu’s of maaltijdtrays voor grootkeukens & kantines. Dankzij ons brede gamma van diepvriesproducten en onze productiecapaciteit van ruim een miljoen stuks per dag, leveren we overal in Europa binnen twee dagen en dit meerdere keren per week.

Trein-, vlucht- en scheepscatering

Als partner en groothandelaar in levensmiddelen voor trein- , vlucht- en scheepscatering, bieden we diepvriesproducten die perfect zijn voor vluchtcatering, maar ook voor trein- en scheepsrestaurants (cruise, ferry…). Onze Chefs hebben speciale diepvriesproducten ontworpen die makkelijk te bereiden en snel serveerklaar zijn en die tegelijk mooi presenteren en heerlijk smaken. Vandaag stellen meer dan dertig luchtvaart-, trein- en scheepvaartmaatschappijen vertrouwen in Traiteur de Paris. Als leverancier en groothandelaar in levensmiddelen zijn we gespecialiseerd in gewone catering en in trein- , vlucht- en scheepscatering. Onze chef-koks hechten veel belang aan de smaken, texturen en aangepaste formaten en willen hiermee inspelen op uw specifieke werkomstandigheden, zoals een beperkte opslagruimte of een vooraf bepaald gewicht voor maaltijdtrays. De verpakking is speciaal uitgedacht om u tijd te laten winnen en druk op de opslagruimte te beperken.

La Bakery, afhaalverkoop

Ons gamma met diepvriesproducten wordt steeds groter. Intussen kunnen we u ook onze “La Bakery”-collectie voorstellen. Die is bestemd voor coffee shops en afhaalverkoop. La Bakery is een zoet lekkerland. Ons gamma bouwt voort op de traditionele Franse patisserie en bestaat uit kleine en grote madeleines met roomboter, citroen of chocolade.

Daarnaast hebben we drie typische financiers, die ook perfect zijn voor een tearoom of coffee shop. U heeft keuze uit financiers met roomboter en amandel of met roomboter, chocolade en hazelnoot. Een van de bestsellers van La Bakery by Traiteur de Paris is trouwens de Vegan financier (met amandel en framboos), die overal hoge ogen gooit.

De wereld van La Bakery mag dan hoofdzakelijk bestaan uit madeleines en financiers, onze macarons en ijs-cheesecake kennen ook een groot succes.

Mooie samenwerkingen

In meer dan zestig landen bieden we onze klanten ter plaatse begeleiding aan. U heeft telkens dezelfde contactpersoon die u kent, voor u klaar staat en u advies geeft.

Traiteur de Paris - Groothandel in levensmiddelen

Professionals uit de restauratiebranche: wij begrijpen de uitdagingen waar u mee te maken krijgt. We kunnen u erbij helpen en begeleiden.

Personaliseerbare of serveerklare diepvriesproducten?

Of u nu op zoek bent naar een kant-en-klaarproduct of toch liever uw eigen ’touch’ geeft, wij hebben een oplossing voor u. Producten die door iedereen eenvoudig te gebruiken zijn, een selectie van kant-en-klaarproducten voor een bereiding à la minute. Ontdooi alleen wat u nodig heeft, zo heeft u minder verlies en afval. U heeft de kosten per portie beter onder controle en profiteert zo van een gegarandeerde marge. Onze Premium-producten hebben een langere secundaire levensduur. Onze gamma’s diepvriesproducten kunnen immers worden afgestemd op de consumptiewijze.

Traiteur de Paris vandaag

Dat zijn meer dan vijfhonderdvijftig medewerkers, koks en patissiers die elke dag opnieuw onze recepten uitwerken in onze werkplaatsen in Bretagne en Normandië. Dankzij de diepvriestechniek kunnen we ons Franse vakmanschap naar de hele wereld uitvoeren.

Macarons - Traiteur de Paris
Scroll to Top