Leverancier voor traiteurs

Creaties uitgedacht door en voor traiteurs

Traiteur de Paris is al meer dan 20 jaar partner en leverancier van traiteurs en door de jaren heen een referentiemerk geworden dat gewaardeerd wordt door de professionals in het vak en dat is niet toevallig.

Traiteur de Paris is ontstaan uit de ontmoeting tussen chef Yann Le Moal en een jonge ondernemer Denis Pinault en functioneerde aanvankelijk als ambachtelijk traiteur en organisator van recepties.

Prestigieuze cocktailparty’s, huwelijken, seminars … Het bedrijf heeft een goede reputatie in Parijs. Om het hoofd te bieden aan organisatorische eisen en de sterke seizoensgebondenheid, besluiten de twee vennoten een aantal van hun creaties van tevoren te bereiden en deze in te vriezen om het uitstekende niveau en de natuurlijke kwaliteit van de producten te conserveren.

Door de jaren heen en dankzij een perfecte beheersing van de kunst van het invriezen, ontwikkelt de kleine ambachtelijke onderneming zich en distribueert ze haar producten via betrouwbare partners, vooral onder traiteurs.

Kwaliteitsproducten uitgedacht om de service van traiteurs te vergemakkelijken

Dankzij deze rijke ervaring en een uitstekende knowhow, biedt Traiteur de Paris een assortiment aan dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen en uw verplichtingen als traiteur en organisator van recepties.

Onze chefs selecteren grondstoffen van de beste kwaliteit, zonder de praktische toepassing en het gebruiksgemak uit het oog te verliezen in het kader van gebruik tijdens grote evenementen.

De verpakkingen zijn speciaal bestudeerd om het u gemakkelijker te maken.

Het assortiment bevat:

Montages d'assiettes en cuisine par un chef

Om de beste kwalitatieve producten te kunnen aanbieden, gaan onze Chefs heel nauwlettend te werk wat betreft smaak, textuur, kwaliteit en herkomst van de grondstoffen. De creaties van Traiteur de Paris onderscheiden zich door hun smaak, gebruiksgemak en het voortreffelijke resultaat na het ontdooien.

Om u te begeleiden, maken onze chefs video’s waarin u verrassende ideeën voor verwerking of decoratie kunt ontdekken voor een elegant gerecht op het bord.

Onze creaties zijn verkrijgbaar bij groothandels in voeding, horeca-groothandels of groothandels voor traiteurs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bannière-Motif-Catalogue-2020-TDP

COLLECTIE 2020

Ontdek onze nieuwe creaties in de 2020 catalogus. Producten ontwikkeld door onze Traiteur de Paris chefs. In de catalogus vindt u heerlijke verrassingen!

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS!