Bladerdeeg

Vanaf het begin streeft Traiteur de Paris ernaar om de uitmuntendheid van de culinaire kunst in ere te houden en Professionals in de horeca het beste van de Franse patisserie te bieden. Niet zonder trots presenteren wij u dan ook onze knowhow op het gebied van bladerdeeg. Wij bieden u een volledig assortiment van rechthoekig en rond bladerdeeg aan.

Kies voor Traiteur de Paris, voorkeursleverancier van professionals in de bakkerswereld. Door de jaren heen hebben wij ambachtelijke knowhow vergaard voor het maken van bladerdeeg en professioneel croissantdeeg. Ontdek ons assortiment diepgevroren bladerdeeg door onze catalogus te downloaden!

Download de catalogus van Traiteur de Paris

De kunst van bladerdeeg

Met ons assortiment van rechthoekig bladerdeeg en rond bladerdeeg van hoge kwaliteit dat klaar voor gebruik is, maakt u op een eenvoudige manier uw creaties, die uw reputatie beslist zullen waarmaken. Ons bladerdeeg in rond formaat is ideaal voor het maken van zoete of hartige lekkernijen, individueel of om te delen. Ons ronde bladerdeeg bevat 100% roomboter, is klaar voor gebruik en gemaakt volgens ambachtelijke knowhow 6 keer getoerd.

Ons diepgevroren rechthoekige bladerdeeg is geschikt voor al uw recepten. Daarbij draagt de korte lijst met hoogwaardige ingrediënten bij aan de knapperige gebladerde structuur. Traiteur de Paris biedt u een authentiek recept aan met roomboter, maar heeft ook een alternatief: vegan bladerdeeg. Ontdek tevens ons croissantdeeg in rechthoekig formaat. Bakkers, Patissiers, Professionals in de Horeca, win tijd en maak premium patisserie en nagerechten door ons bladerdeeg assortiment te gebruiken!

Traiteur de Paris zet zich al 25 jaar in voor Chef-koks en Professionals

Onze premium patisserie en diepgevroren producten worden door onze chef-koks gemaakt in onze productieateliers in Bretagne en Normandië. Wij zijn een erkende speler in de horeca dankzij onze uitmuntende en originele recepten.

Aarzel niet om meer te weten te komen over onze andere assortimenten van diepgevroren producten, verkrijgbaar in meer dan 60 landen:

Scroll to Top