Canapés Tradition
Deze hartige canapés worden geleverd op een schotel, klaar om op te dienen. Er zijn negen soorten Canapés Tradition, de ene al lekkerder dan de andere. Zo genieten uw klanten van een gevarieerde waaier aan canapés.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Hartige hapjes > Canapés Tradition
Traiteur de Paris > Hartige hapjes > Canapés Tradition
Canapés Tradition
Ze zien er elegant uit en zijn gebaseerd op verfijnde recepten. Deze versnaperingen geven uw cocktailbuffetten, congrespauzes of aperitiefdiners extra cachet. Om bij zoveel mogelijk mensen in de smaak te vallen, bevat deze schotel met hartige canapés bovendien heel wat verschillende texturen en smaken.
- Cake met ui, chutney van bittere sinaasappel, gerookte eendenborstfilet.
- Financier met tomaat, crème van geitenkaas, gemarineerde tomaat en bieslook.
- Donker toastbroodje, kiprillettes met mosterd, paprikatapenade, wit toastbrood, paprikapoeder.
- Blini, mierikswortel-citroencrème, gemarineerde ansjovis, roze peper, dille.
- Zweeds broodje, krabcake, avocadomousse, citroenzeste.
- Walnotenbiscuit, crème met roquefort, blokje roquefort.
- Biscuit met karamel, crèmeux van ganzenlever, vijgengelei.
- Cakeje met paprika, crème met schaaldierensmaak, gemarineerde rivierkreeft.
- Blini, citroencrème, gerookte zalm, kruidenmengeling.
(serveersuggestie)
De Schotel Met Canapés Tradition
Deze gloednieuwe recepten brengen authenticiteit en innovatie. Het resultaat: negen verschillende canapés. De schotel bevat edele ingrediënten van topkwaliteit zoals foie gras en zalm. Dankzij weloverwogen combinaties van smaken en texturen, komen die elementen nog meer tot hun recht. De 54 canapés worden geserveerd op een stijlvolle zwarte schotel. Een chique detail waarmee uw buffet een gegarandeerd succes wordt. Bovendien maakt het uw werk makkelijker.
Elk stuk is met de hand afgewerkt en blijft ook op kamertemperatuur mooi en fris. Uw gasten ontdekken negen lekkere receptjes, een gevarieerd en evenwichtig assortiment: 3 stuks van het land, 4 stuks van de zee, 2 vegetarische met kaas. De stukken kunnen zo worden opgediend of u kunt ze combineren met uw eigen creaties. Ze laten zich makkelijk oppakken, zodat u of uw gasten niet knoeien.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)