Download de catalogus van Traiteur de Paris

Ontdek alle gamma’s Food Service-diepvriesproducten van Traiteur de Paris in onze nieuwste catalogus.

Catalogus van Traiteur de Paris

In de nieuwe catalogus van Traiteur de Paris vindt u al onze gamma’s premium diepvriesproducten. Onze producten zijn verkrijgbaar in Food Service– en Cash and Carry-formaten.

Traiteur de Paris is gespecialiseerd in de horecabranche en biedt professionals uit die sector gamma’s aan van hartige en zoete hapjes, gebakjes, desserts, culinaire bijgerechten en bereide groenten.

De gegevens die via dit formulier zijn verzameld, worden met de computer verwerkt voor Traiteur de Paris. Dit gebeurt om contact met Traiteur de Paris op te nemen. Overeenkomstig de Franse wet “informatie en vrijheden” van 6 januari 1978, heeft u het recht op toegang tot en rechtzetting van uw persoonsgegevens. Indien u toegang wenst tot uw persoonsgegevens, kunt u zich via bovenstaand formulier wenden tot Traiteur de Paris. U heeft eveneens de mogelijkheid om zich wegens wettige redenen te verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Wenst u er meer over te weten? Raadpleeg dan uw rechten op de website van de CNIL. (*) Verplichte velden

Productengamma’s voor Professionals

Scroll to Top