Traiteur

Bent u traiteur? Zoekt u een Bent u traiteur? Bent u op zoek naar een Voedselleverancier voor uw evenementen? Profiteer van ons gamma met hartige hapjes en zoete petitfours. voor uw toekomstige traiteurevenementen? Profiteer van ons gamma feestproducten. Onze dienbladen met hartige hapjes en petitfours zijn perfect voor events zoals huwelijken, congressen of doopsels. De veelzijdigheid van onze creaties is een ware troef voor professionals uit de evenementenrestauratie.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Gamma met hartige hapjes en zoete petitfours

Met ons ruime assortiment van zoete petitfours en hartige hapjes, kunt u alle types traiteurevenementen aan. Onze premiumdiepvriesproducten zijn in een handomdraai te bereiden en hebben een ongeziene afwerking. Zo kunt u uw klanten producten aanbieden die een hoogstaande receptie waardig zijn. Onze dienbladen met zoete petitfours en hapjes worden door onze chef-patissiers en chef-koks gemaakt in onze werkplaatsen in Frankrijk. Een groot deel van onze cocktailhapjes wordt dan ook met de hand afgewerkt.

Producten ontworpen voor jou

Zoete petitfours, hartige canapés, hapjes, culinaire bijgerechten of gebakjes… De producten van Traiteur de Paris zijn eenvoudig te bereiden en barsten van de kwaliteit.

Gebak En Dessert Voor Een Traiteur

Traiteur de Paris is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in patisserie. We bogen hierbij op het ambachtelijke vakmanschap van onze meester-patissiers en leveren traiteurs en professionals uit de horecabranche het beste van de Franse patisserie. Ons gamma van gebakjes, versnaperingen en desserts biedt u een ruime keuze aan diepvriesproducten voor traiteurs. Bovendien kunt u dankzij onze diepvriesmethode net de goede hoeveelheid ontdooien en zo uw kosten per portie beter controleren. Bepaalde van onze producten zijn al gedresseerd, wat u tijdens de service heel wat tijdswinst oplevert.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Onze bereide groenten

Voor traiteurevenementen met bediening aan tafel, stelt Traiteur de Paris heel wat culinaire bijgerechten voor. We hebben diepvriesproducten bedacht die geschikt zijn voor alle evenementen: huwelijken, congressen, teambuilding, bedrijfsuitjes…Het betreft bereide groenten of recepten die door onze chef-koks zijn ontworpen. Bovendien bestaan onze culinaire bijgerechten uit grondstoffen van hoge kwaliteit en gegarandeerd OGM-vrij. Dat is een heuse meerwaarde voor uw restauratieaanbod en laat zien dat het evenement echt een kolfje naar uw hand is.

Onze gamma’s met diepvriesproducten zijn dan ook makkelijk op te pakken en te bereiden. Plaats ze enkele minuten in de oven en dresseer dan uw bord. Onze producten zijn zo praktisch, dat is in alle opzichten een groot voordeel. Win kostbare tijd en bied een optimale service.

Evenementencateraar

Voor de organisatie van uw traiteursevenementen, stellen we u een ruime waaier aan diepvriesproducten voor. U zult bijvoorbeeld traditionele recepten vinden, maar ook moderne en creatieve. De kwaliteit van onze diepvriesproducten voldoet aan de strenge eisen van onze Chefs, Dat verklaart waarom Traiteur de Paris wereldwijd zoveel klanten in de horecabranche heeft.

Evenementen voor particulieren of bedrijven… Onze producten zijn speciaal voor u uitgebracht, of ze nu via het buffet of bediening aan tafel worden geserveerd. Doordat onze producten zo praktisch zijn, zijn ze ook echt flexibel en kan het menu aan verschillende evenementen worden aangepast. Aangezien ze diepgevroren zijn, is de vervaldatum van onze producten veel langer.

Traiteur de Paris, Voedselleverancier

Scroll to Top