Coffee Shop & La Bakery

Coffee shops die klanten aan tafel bedienen of waar klanten kunnen afhalen, kunnen niet anders dan een compleet en aantrekkelijk productengamma aan te bieden. Traiteur de Paris heeft daarom een gamma ontwikkeld dat in het teken staat van “La Bakery”. Het bevat lekkere zoete gebakjes die u snel en eenvoudig serveerklaar maakt.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Diepvriesproducten voor Coffee Shops

Met ons gamma “La Bakery”-diepvriesproducten kunt u uw klanten een gevarieerd menu voorstellen dat aan alle behoeften en vereisten van een coffee shop voldoet. Zoete lekkernijen voor coffee shops in een gezellige sfeer en omgeving.

Aangezien klanten op elk uur van de dag in een coffee shop terechtkunnen, heeft Traiteur de Paris het gamma “La Bakery” uitgewerkt. Hiermee kunt u op elk moment van de dag de gewenste gerechten serveren.

Producten ontworpen voor jou

Ons La Bakery-gamma bestaat uit veelzijdige producten die u makkelijk bereidt en serveert. Zo kunt u uw klanten naar hartenlust ontbijt, tussendoortjes en afhaalproducten voorschotelen.

La Bakery

Traiteur de Paris is een Voedselleverancier en biedt een La Bakery-gamma aan vol kleine gebakjes om warm of op kamertemperatuur van te smullen. Dit premiumgamma is ideaal om bij een koffie of thee te serveren of gewoon als tussendoortje in de loop van de ochtend of de namiddag.

U hoeft de producten slechts enkele minuten in de oven of magnetron op te warmen, ze zijn meteen serveerklaar. Zo kunt u snel inspelen op de wensen van uw klanten en tegelijk trouw blijven aan de gewoonten van een coffee shop.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Waarom zou u voor een coffee shop voor diepvriesproducten kiezen?

De techniek van het diepvriezen, is voor professionals uit de horecasector om veel redenen een uitstekende manier om voedingsmiddelen te bewaren. Eenerzijds heeft u zo producten met een latere vervaldatum, wat u meer vrijheid geeft bij het beheren van uw voorraad. Anderzijds heeft u met deze bewaartechniek uw kosten per portie perfect onder controle en kunt u verspilling en verlies tegengaan. Tot slot bewaart een diepgevroren product zijn smaak en voedingswaarden.

Traiteur de Paris is een erkende leverancier van premiumdiepvriesproducten en is gespecialiseerd in die bewaartechniek. Zo bent u er zeker van dat de producten ook na het ontdooien hun unieke smaak behouden en er perfect blijven uitzien. De producten van het La Bakery-gamma zijn trouwens bijzonder eenvoudig te gebruiken. U heeft dus geen chef-kok nodig om onze gebakjes te bereiden en dresseren, ze zijn in een handomdraai serveerklaar.

Snackbars of restaurants met bediening aan tafel

Traiteur de Paris biedt een brede waaier van premiumdiepvriesproducten aan voor snackbars of restaurants met bediening aan tafel. De producten zijn makkelijk te bereiden en – in het geval van een snackbar – ook op te eten. Zo doen de gebakjes van ons La Bakery-gamma het niet alleen uitstekend op de menukaart van een coffee shop, maar ook in een snackbar of in een restaurant met bediening aan tafel. Onze “La Bakery”-diepvriesproducten zijn verkrijgbaar in het formaat Food Service.

Traiteur de Paris is de ideale partner voor alle professionals met een snackbar of een restaurant met bediening aan tafel.

Traiteur de Paris, Diepvriesgebak

Traiteur de Paris is een erkende leverancier in de foodservice sector. Onze Diepvriesgebak zijn perfect aangepast aan de behoeften van de horeca professionals :

Scroll to Top