Fastfood

Bij fastfood, de naam zegt het al, hebben de klanten geen tijd te verliezen. Daarom biedt Traiteur de Paris diepvriesproducten aan die u snel kunt bereiden, volledig in lijn met de tijdgeest. Download onze catalogus en ontdek ons gamma met minuutproducten.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Leverancier van de fastfoodbranche

Als Voedselleverancier voor de horecasector hebben we door de jaren heen een degelijke ervaring opgebouwd met het begeleiden van restaurateurs, meer in het bijzonder in de fastfoodbranche. Dankzij onze efficiënte logistiek wordt u enorm snel beleverd en geniet u van onze permanente voorraad die overal ter wereld voor 99,6% beschikbaar is.

En omdat klantenservice Traiteur de Paris in het bloed zit, heeft u een vaste contactpersoon, vanaf het plaatsen van de bestelling tot de ontvangst van uw producten.

Producten ontworpen voor jou

Ons patisserie- en La Bakery-gamma vormen het perfecte antwoord op uw problemen en uitdagingen rond snelle service en kostenbeheer.

Makkelijk Te Gebruiken Diepvriesproducten

Traiteur de Paris heeft een breed assortiment met premiumdiepvriesproducten en levert restaurateurs wereldwijd gepersonaliseerde en serveerklare oplossingen om zo hun dagelijkse bezigheden te vergemakkelijken. Dankzij onze minuutproducten kunt u uw klanten dan ook een supersnelle service bieden.

Om onze producten te bereiden, hoeft u ze maar enkele minuten in de oven of de magnetron op te warmen.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Een aanbod voor snackbars en fastfoodrestaurants

Via onze patisserie, bereide groenten, zoete petitfours, hartige hapjes en ons hele La Bakery-gamma, bieden we u een ruim assortiment van premiumdiepvriesproducten voor elk smulmoment van de dag. Wat snacks betreft, hebben we kleine warme gebakjes die binnen een minuut klaar zijn en waarmee uw klanten hun maaltijd op een lekkere zoete noot kunnen afsluiten. Of uw gerechten nu worden afgehaald of u met bediening aan tafel werkt, Traiteur de Paris heeft overal een geschikt assortiment voor.

Onze producten kunnen immers probleemloos worden vervoerd en kunnen makkelijk worden opgepakt en verplaatst. Ook na het ontdooien blijven onze producten er onberispelijk uitzien. Dankzij het diepvriesformaat kunt u er bovendien voor kiezen om alleen de nodige hoeveelheden te ontdooien en zo voedselverspilling en verlies te beperken. Aangezien fastfood minder opbrengt dan traditionele restauratie, garanderen we u een perfecte controle over uw kosten per portie. Dat is een niet te verwaarlozen troef in een restauratiesysteem waarbij de klanten op zoek gaan naar steeds lagere prijzen.

Voedselleverancier voor fastfood

Traiteur de Paris is al ruim 25 jaar de partner van de professionals uit de horecasector. In de loop der jaren zijn we dan ook een referentie geworden als Voedselleverancier. Met onze perfecte beheersing van de diepvriestechniek kunnen we onze klanten diepvriesproducten van uitzonderlijke kwaliteit leveren.

Dankzij die diepvriesmethode blijven de voedingswaarden van onze producten bovendien behouden en kunt u rekenen op een onfeilbare voedselveiligheid. Sinds 2007 draagt Traiteur de Paris dan ook het IFS food-label en het hoogste niveau van het BRC food-keurmerk. Die certificaten voor voedingsmiddelen garanderen de betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit van onze producten. Tot slot zijn onze producten verkrijgbaar in Cash and Carry– en Food Service-formaat, zodat u bij uw logistiek van nog meer flexibiliteit geniet.

Traiteur de Paris, patisserieën premium cateringproducten

Scroll to Top