Grootkeukens & kantines

Traiteur de Paris is een gerenommeerde Voedselleverancier en kan bogen op een jarenlange ervaring met leveringen aan grootkeukens & kantines. Bereide groenten, gebak, desserts, producten uit het La Bakery-gamma… We hebben een heel assortiment aangepaste producten voor professionals uit de branche van de grootkeukens & kantines.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Premiumdiepvriesproducten

Al meer dan 25 jaar stellen onze chef-koks en chef-patissiers al hun vakmanschap en passie ter beschikking van de grootkeukens & kantines. Ze doen dit met evenwichtige en innovatieve gerechten. We selecteren onze grondstoffen dan ook met zorg en dragen smaak en voedingswaarden hoog in het vaandel. Dankzij onze diepgevroren individuele porties heeft u bovendien de kosten beter onder controle.

Schoolkantines, bedrijfsresto’s, ziekenhuisrestaurants… Traiteur de Paris creëert maaltijdtrays op maat, speciaal voor u. Aarzel dus niet om ons hierover te raadplegen en vul het formulier bovenaan deze pagina in.

Producten ontworpen voor jou

Onze assortimenten met diepvriesproducten laten zich snel bereiden en lenen zich dus perfect voor grootkeukens & kantines.

Bedrijfsrestaurants

Bedrijfsrestaurants behoren tot de horeca en vormen een reële toegevoegde waarde voor uw onderneming. Daarom heeft Traiteur de Paris een brede waaier van premiumdiepvriesproducten voor u uitgewerkt.

Door te kiezen voor diepvriesproducten heeft u uw kosten beter onder controle. Bovendien geniet u zo van langere vervaldatums, wat uw opslagcapaciteit ten goede komt.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Producten voor bedrijfsrestaurants

Om wat variatie te brengen in de menu’s van de bedrijfsrestaurants, bieden we diverse gamma’s van premiumdiepvriesproducten aan. Bovendien garandeert Traiteur de Paris u een 100% Franse productie. Onze 400 medewerkers gaan immers elke dag aan de slag in on onze werkplaatsen in Bretagne en Normandië. Onze patisserie, desserts, bereide groenten en culinaire bijgerechten zijn perfect voor grootkeukens & kantines. Daarenboven kunt u rekenen op tijdswinst bij de dienst maaltijdtrays.

Bedrijfsrestaurants zorgen niet alleen voor gerechten van goede kwaliteit, ze zorgen ook voor een goede werk-ontspanningsbalans en versterken de sociale contacten. Met die waarden in het achterhoofd, biedt Traiteur de Paris u gevarieerde en elegante producten aan. Op die manier kunnen de bedrijfsrestaurants voldoende afwisseling aanbrengen in hun aanbod en zoveel mogelijk mensen laten genieten van wat ze lekker vinden.

Voedselleverancier voor grootkeukens en kantines

Traiteur de Paris staat wereldwijd in meer dan zestig landen bekend als een Voedselleverancier en is gespecialiseerd in de horecabranche. Traiteur de Paris begeleidt en adviseert tal van restaurateurs, van de meest bescheiden tot de meest prestigieuze, en datzelfde geldt voor professionals uit de sector van de grootkeukens & kantines. We garanderen al onze klanten een aanbod op maat dat inspeelt op hun uitdagingen en verwachtingen.

Voor grootkeukens en kantines is het essentieel dat de aankoopprijs van de producten goed onder controle is. Onze premiumdiepvriesproducten zijn perfect op die problematiek afgesteld. Dankzij de diepvriestechniek en de individuele porties, kunt u uw budget uitstekend bijhouden. Bovendien garanderen we leveringen binnen 48 uur, tot tweemaal per week, overal in Europa.

Traiteur de Paris, Gebak

Traiteur de Paris is gespecialiseerd in Gebak, voor horecaprofessionals. Al meer dan 25 jaar worden onze assortimenten samengesteld rekening houdend met de eisen van elke professional :

Scroll naar boven