Restauratie voor Hotels

Met onze gamma’s met gebakjes, petitfours en hartige canapés kunt u uw aanbod variëren en het imago van uw zaak hoog houden. Traiteur de Paris werkt al jaren samen met grote namen uit de hotelbranche en biedt premiumdiepvriesproducten aan die hier perfect op inspelen. Roomservice of bediening aan tafel? Onze producten zijn snel serveerklaar en vereisen geen of een eenvoudige dressage.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Onze producten voor het hotelwezen

Met onze diepvriesproducten kunt u uw klanten een premiumaanbod leveren voor de bediening op de kamer (roomservice) en aan tafel. Wat roomservice betreft, beantwoordt ons assortiment met toetjes, desserts en gebak perfect aan de behoeften van uw klanten.

Voor de bediening aan tafel is ons gamma met bereide groenten ideaal als garnituur of als bijgerecht bij vlees of vis. Al onze diepvriesproducten worden geleverd in het formaat Food Service.

Producten ontworpen voor jou

Dankzij een ruim assortiment van premiumdiepvriesproducten kunt u bij Traiteur de Paris rekenen op een aanbod dat uw hotel-restaurant naar een hoger niveau tilt.

Roomservice, Aangepaste Diepvriesproducten

Ontbijt, een maaltijdtray of gewoon een tussendoortje: voor hotels betekent roomservice een heuse meerwaarde. Om de klanten op hun kamer te kunnen bedienen, heeft u echter producten nodig die u in een handomdraai kunt klaarmaken. Met ons assortiment kunt u uw klanten in slechts enkele minuten hun ontbijt of diner serveren.

Verder bieden we zoete petitfours, hartige canapés en andere feestelijke producten aan. Veel daarvan zijn al versierd en hoeven alleen te ontdooien of even in de oven.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Bediening aan tafel

De kwaliteit van het eten in een hotelrestaurant kan uw reputatie maken of kraken. Dankzij ons premiumdiepvriesgamma – met traditioneel gebak en ongeëvenaarde recepten – heeft u een voetje voor op de concurrentie. Onze diepvriesproducten laten zich makkelijk oppakken en dresseren. Doordat ze diepgevroren zijn, is de vervaldatum van onze producten veel langer.  Onze producten worden geleverd in het formaat Food Service.

Door alleen de hoeveelheden te ontdooien die u ook echt nodig heeft, krijgt u een betere controle over de kosten per portie. Verder kunt u onze culinaire bijgerechten en patisserie ook gebruiken als aanvulling op uw eigen bereidingen. Onze producten zien er verzorgd uit en blijven ook na het ontdooien onberispelijk. Ze doen uw restaurant alle eer aan.

Voedselleverancier voor hotels

Traiteur de Paris is een Voedselleverancier en al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het leveren aan de horeca- en cateringsector. We bevoorraden hotels en professionals uit de restauratiebranche met diepvriesproducten van hoogstaande kwaliteit. Dankzij de diversiteit van onze producten kunnen we onze klanten hun gasten het hele jaar door een gevarieerde menukaart voorleggen. Met Traiteur de Paris geniet u van een voordelige en serveerklare oplossing voor uw horeca-aanbod.

Met onze producten kunnen chef-koks en restaurateurs elegante gerechten serveren van hoogstaande kwaliteit. Bovendien zijn onze gamma’s divers en gevarieerd, met patisserie, zoete petitfours, hartige hapjes en culinaire bijgerechten. In deze uitgebreide catalogus vindt u alles wat u nodig heeft om u klanten de hele dag door op hun wenken te bedienen: ontbijt, lunch, brunch, aperitiefbuffet en diner.

Scroll to Top