Trein-, vlucht- en scheepscatering

Het aanbod van trein-, vlucht- en scheepscatering dat tijdens een reis aan de klanten wordt aangeboden, kan het verschil maken en betekent een heuse meerwaarde voor uw dienst. Gewone catering, scheeps- of vluchtcatering… Onze premiumdiepvriesproducten bieden een antwoord op alle uitdagingen van de onboard-catering: van beperkte opslagruimte tot het makkelijk oppakken en bereiden van de producten.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Luchtcatering & -restauratie

De voorbije jaren heeft de commerciële luchtvaart een nieuwe dimensie gekregen en wordt ze alsmaar populairder. In een concurrentieklimaat dat steeds meedogenlozer wordt, is het voor de luchtvaartmaatschappijen essentieel om zich van elkaar te onderscheiden. Dat kan met een gepersonaliseerd aanbod voor luchtcatering. Daarom heeft Traiteur de Paris een gamma uitgewerkt met producten voor de catering. Met onze premiumdiepvriesproducten kunt u maaltijdtrays samenstellen maar ze zijn ook uitstekend als eenvoudig tussendoortje. Hoe dan ook, in een mum zijn ze serveerklaar.

Doordat ze diepgevroren zijn, is de vervaldatum van onze producten bovendien veel langer. Zo verloopt uw voorraadbeheer heel wat makkelijker.

Producten ontworpen voor jou

De logistiek van onboard-catering is complex. Maak uw stockbeheer gemakkelijker en krijg meer controle over uw kosten per portie.

Treincatering

Traiteur de Paris biedt professionals van de onboard-catering – en dus ook van de treincatering – een aanbod op maat van premiumdiepvriesproducten. Onze patisserie, bereide groenten, zoete petitfours en hartige canapés bieden een antwoord op de complexiteit van treincatering (bevoorrading, opslagruimte en verkoop).

Net zoals uw aanbod aan de eisen van uw reizigers moet voldoen. Daarom biedt Traiteur de Paris diepvriesproducten die in Frankrijk zijn gemaakt (Bretagne en Normandië) en die zijn gebakken en bereid met grondstoffen van topkwaliteit.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Scheepscatering

Net zoals bij de luchtvaart het geval is, zijn cruises en andere zeereizen de voorbije jaren verveelvoudigd. Het is dus belangrijk dat u scheepscatering van hoogstaande kwaliteit biedt en tegelijk een antwoord vindt op de uitdagingen van de onboard-catering. Reizen op zee betekent immers langere periodes zonder bevoorrading, complexe stocks en beperkte ruimte om alle gerechten te bereiden.

De diepvriesproducten van Traiteur de Paris spelen in op die problemen. Onze premiumdiepvriesproducten zijn snel en makkelijk te bereiden, ze laten zich probleemloos oppakken en maken het mogelijk om de borden in een mum van tijd te dresseren. Daarnaast garandeert de diepvriestechniek dat de smaken perfect worden behouden. Zo kunt u hoogstaande onboard-catering aanbieden die uw scheepvaartmaatschappij waardig is.

Voedselleverancier voor onboard-catering

Traiteur de Paris is de bevoorrechte partner van de professionals uit de sector van de onboard-catering. Al meer dan 25 jaar zijn we actief als Voedselleverancier. Met onze gevarieerde assortimenten van diepvriesproducten bieden we een oplossing voor de vele uitdagingen waarmee dit type restaurant (treincatering, scheepscatering, of gewone catering) te maken krijgt. Onze vele desserts, culinaire bijgerechten en versnaperingen bieden u de mogelijkheid om afwisseling te brengen in uw menu’s en te voldoen aan de verwachtingen van steeds veeleisendere reizigers.

Als leverancier van levensmiddelen en expert van de horecabranche, begeleiden we u bij elk van uw projecten. U geniet van een optimale logistiek en heeft een vaste contactpersoon. Naast Voedselleverancier zijn we ook een professional van de patisserie en vinden we het belangrijk om bij al onze recepten respect voor de banketbakkerstraditie aan de dag te leggen.

Traiteur de Paris, patisserie producten

Traiteur de Paris is met zijn patisserie producten een referentie voor horecaprofessionals. Wij beantwoorden aan de verwachtingen en de specifieke kenmerken van elk beroep :

Scroll to Top