Food Service

Bent u op zoek naar een leverancier van diepgevroren Food Service-producten? Of u nu cateraar, restauranthouder, hoteleigenaar of een andere professional in de horeca bent, wij brengen u in contact met onze aanbieder vlak bij u in de buurt.

Als food service-expert bieden wij alle Professionals in de Horeca namelijk uitgebreide assortimenten aan van patisserieën, nagerechten, zoete petitfours, aperitiefhapjes en culinaire bijgerechten. 

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Fabrikant van diepgevroren food service-producten

Professionals in de Food Service, Traiteur de Paris stelt al meer dan 25 jaar zijn knowhow op het gebied van de vervaardiging van diepgevroren premium producten ter beschikking. Traiteur de Paris is sinds 1996 de voorkeursleverancier van professionals in de horeca. Sinds de Covid-crisis ondergaat de sector van de out-of-home catering een diepgaande verandering om gehoor te geven aan de verwachtingen van de consumenten. Nieuwe horeca-formules verschijnen en worden door digitalisering bevorderd, zoals Dark Kitchens bijvoorbeeld. Traditionele restaurants moeten zich ook aan deze nieuwe trends aanpassen en een aanbod van afhaalproducten hebben. Door de jaren heen heeft Traiteur de Paris knowhow vergaard om alle professionals in de Horeca en in de Food Service te begeleiden.

Onze assortimenten van diepgevroren food service-producten

Professionals in de horeca, ontdek onze assortimenten van premium diepgevroren Food Service-producten!

  • Onze cateringproducten: zoete hapjes en hartige hapjes
  • Onze nagerechten en diepgevroren patisserieën: cheesecakes, moelleux van chocolade, fruitdesserts en heerlijke desserts
  • Onze Bakery snacking-producten
  • Onze bereide groenten: gratins en hartige taarten

Voor u, Professionals in de Horeca

Traiteur Food Service - Traiteur de Paris

Traiteur

We bieden een hele waaier aan schalen met zoete petitfours of aperitiefhapjes. Die zijn perfect voor de evenementensector. Onze versnaperingen doen het goed bij een cocktailbuffet op een huwelijksfeest, een congres en alle mogelijke evenementen die door traiteurs worden georganiseerd.

Commerciële restauratie

Omdat we wat smaak en presentatie betreft alleen het beste willen, hebben we een gamma ontworpen dat volledig is samengesteld uit diepgevroren Premium-producten. Die bieden we aan professionals uit de commerciële en traditionele restauratie aan. Bovendien zijn onze recepten het resultaat van beproefd ambachtelijk vakmanschap en van een rigoureuze selectie van de basisingrediënten.

Commerciële restauratie Food Service - Traiteur de Paris
Restauratie voor hotels Food Service - Traiteur de Paris

Restauratie voor hotels

Ontdek onze assortimenten patisserie, petitfours en aperitiefhapjes: de perfecte aanvulling voor uw menu’s. Of het nu om roomservice of bediening aan tafel gaat, met onze producten beschikt u over diepgevroren producten die soms zelfs meteen en zonder enige bijkomende bereiding kunnen worden geserveerd.

Restauratie - Afhaaldienst

Onze consumptiewijzen evolueren voortdurend en het marktaandeel van de afhaalrestaurants wordt elk jaar groter. Traiteur de Paris speelt perfect in op die behoefte aan snelheid met diepvriesproducten die in amper enkele minuten serveerklaar zijn. Ontdek onze speciale producten om uw snack-gamma aan te vullen.

Restauratie - Afhaaldienst Food Service - Traiteur de Paris
Trein- en vluchtcatering - Traiteur de Paris

Trein- en vluchtcatering

Op vliegtuigen, treinen en schepen gaat de restauratie een steeds grotere rol spelen. Tegelijk moet krijgt men daar te maken met veel moeilijkheden en uitdagingen rond de bevoorrading en opslagruimte. Daarom zijn onze diepvriesproducten voor de catering speciaal ontworpen voor een snelle bereiding en risicoloze opslag.

Coffee shop en Bakery

De coffee shops moeten een Bakery-gamma kunnen aanbieden dat overeenkomt met zowel afhaalverkoop als bediening aan tafel. Onze Bakery-producten zijn zo veelzijdig dat ze voor beide modellen geschikt zijn. Ge dieper in op onze La Bakery- en coffee shop-producten.

Coffee shop en Bakery Food Service - Traiteur de Paris
Grootkeukens & kantines Food Service - Traiteur de Paris

Grootkeukens & kantines

Als ervaren Voedselleverancier heeft Traiteur de Paris ook producten voor grootkeukens & kantines. Dankzij het feit dat ons gamma met bereide groenten en desserts zo eenvoudig klaar te maken is, kunnen alle gerechten snel en elegant worden gedresseerd en geserveerd. Bovendien maakt de food service-verpakking het mogelijk om de kost per portie optimaal onder controle te houden.

Fastfood

Bij fastfood moet alles zo snel mogelijk gaan en is er dus een grote efficiëntie vereist: Ze bieden u een gamma met producten die perfect zijn voor professionals uit de fastfoodsector.  Het is bovendien een grote troef om voedselverspilling tegen te gaan.

Fastfood Food Service - Traiteur de Paris
Dark Kitchen Food Service - Traiteur de Paris

Dark Kitchen

Wilt u een dark kitchen openen of heeft u er één? Traiteur de Paris begeleidt u bij het ontwikkelen van uw bedrijf. Onze patisserieën en premium cateringproducten beantwoorden namelijk perfect aan uw vereisten.

De voordelen van onze diepgevroren food service-producten

Onze assortimenten patisserieën en diepgevroren premium cateringproducten zijn eenvoudig transporteerbaar en geschikt voor consumptie onderweg. Voor restaurants waar uitgeserveerd wordt aan tafel hebben wij een uitgebreide keuze van nagerechten die gepresenteerd worden op een bord. En voor de fastfood-sector hebben wij ideale producten die in een mum van tijd klaar zijn. De snelle bereiding van onze producten en de beheerste kostprijs per portie spelen volledig in op de behoeften van onze klanten. Het originele karakter en de ambachtelijke kwaliteit van onze patisserieën en hoogwaardige cateringproducten zijn een absolute meerwaarde voor uw menukaart. Profiteer van onze overeengekomen prijzen en grootverpakkingen dankzij ons netwerk van Food Service-aanbieders. U kunt onze traditionele en moderne creaties direct serveren of personaliseren voor nog mooiere presentatie.

Scroll to Top