Afhaalrestaurants

Afhaaleten wordt steeds populairder. Traiteur de Paris speelt perfect in op de behoeften van dit type restauratie, dat in de eerste plaats snel en praktisch moet zijn. Onze gamma’s met diepvriesproducten zijn dan ook makkelijk op te pakken en te bereiden.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Snackbars en afhaalverkoop

Naarmate mensen vaker uit het vuistje en ‘on the go’ gingen eten, doken vanaf de jaren 2000 steeds meer snackbars op en dat aantal is sindsdien blijven toenemen. Dit type restaurant biedt de klanten veel vrijheid en tijdswinst. Met onze patisserie-, dessert- en “La Bakery”-assortimenten willen we bij Traiteur de Paris een grote variëteit van minuutproducten aanbieden.

De ideale kandidaten dus voor alle restaurants waar klanten voor een snelle hap terechtkunnen. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van onze producten, kan uw restaurant premiumsnacks aanbieden.

Producten ontworpen voor jou

Profiteer van onze La Bakery- en Patisseriegamma’s: een snelle service voor uw klanten én het product blijft er ook tijdens en na het transport onberispelijk uitzien.

Producten Speciaal Voor De Afhaalverkoop.

Traiteur de Paris biedt een brede waaier aan premiumdiepvriesproducten die heel geschikt zijn voor de afhaalverkoop. Onze producten laten zich dan ook makkelijk oppakken en ze blijven er goed uitzien, ook als ze uit het vuistje worden gegeten.

Gezien de diversiteit van onze assortimenten kunt u regelmatig wat afwisseling aanbrengen in de menukaart van uw verkooppunt. Zo genieten al uw klanten van wat ze lekker vinden. Met onze diepvriesproducten kunt u dus een premiumafhaalaanbod opstellen.

Zoals u weet, worden al onze producten in Frankrijk vervaardigd en bevatten ze geen kunstmatige kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers. Wacht dus niet maar profiteer van onze producten voor afhaalrestaurants en download onze catalogus bovenaan deze pagina.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Diepvriesproducten voor de afhaalverkoop

We hebben speciaal producten ontwikkeld die u eenvoudig en snel kunt klaarmaken. Zo kunt u uw klanten een afhaalaanbod voorstellen dat in een mum van tijd klaar is. Bovendien is het feit dat onze producten diepgevroren zijn, een grote troef voor uw restaurant. Zo kunt u immers de goede hoeveelheid producten ontdooien en heeft u de kosten per portie perfect onder controle. Daarenboven heeft u minder verspilling en verlies.

Onze chef-patissiers zetten zich elke dag opnieuw in om producten te ontwerpen en uit te werken die speciaal voor de afhaalverkoop zijn bestemd.

Voedselleverancier voor afhaalrestaurants

Traiteur de Paris is een erkende voedselleverancier en begeleidt professionals uit de horecabranche al tientallen jaren bij hun dagelijkse bezigheden. We garanderen u een optimale logistiek en een permanente voorraad van 99,6%, overal ter wereld. We volgen u persoonlijk op, van het plaatsen van de bestelling tot de ontvangst. Hierbij heeft u uw eigen vertrouwelijke contactpersoon.

Onze beide werkplaatsen, in La Guerche de Bretagne en in Fécamp, hebben trouwens het IFS food– en het BRC food-keurmerk. Die certificaten staan garant voor de voedselveiligheid van onze diepvriesproducten en voor de kwaliteit die we als voedselleverancier brengen. Al onze basisingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd en zijn van topkwaliteit. Tot slot zijn onze producten verkrijgbaar in Cash and Carry– en Food Service-formaat, zodat u van nog meer flexibiliteit geniet. Om al die redenen is Traiteur de Paris een gerenommeerde Voedselleverancier, gespecialiseerd in de horecabranche.

Traiteur de Paris, Diepvriesproducten

Scroll to Top