Dark Kitchen

Wilt u een dark kitchen openen of heeft u er één? Traiteur de Paris begeleidt u bij het ontwikkelen van uw bedrijf. Onze patisserieën en premium cateringproducten beantwoorden namelijk perfect aan uw vereisten. Bezorg uw klanten zorgeloos originele en hoogwaardige creaties, geschikt om getransporteerd te worden! Dankzij onze reactieve logistieke service bent u bovendien verzekerd van geoptimaliseerde voorraden.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Dark Kitchen, Traiteur de Paris biedt de oplossing

Bij Traiteur de Paris weten wij goed wat er in een dark kitchen belangrijk is. Onze patisserieën en premium cateringproducten beantwoorden aan uw behoeften:

  • Beheer van uw budget met een beheerste kostprijs per portie.
  • Optimalisering van uw levertijd. Klanttevredenheid.
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van assortimenten bestemd voor Food Service.

Wij zijn leverancier van verschillende professionals in de horeca en met name in de sector take-away en fast food. Sinds kort leveren wij ook aan bezorgplatforms en virtuele restaurants.

Producten ontworpen voor jou

Bied uw klanten ons assortiment van premium patisserieën aan! Ze zijn ideaal als u snel moet reageren en u uw budget onder controle wilt houden.

Onze premium patisserieën geschikt voor Dark Kitchens

Bij Traiteur de Paris maken wij diepgevroren patisserieën exclusief voor professionals. Onze hoogwaardige patisserieën zijn optimaal geschikt om gebruikt te worden in Dark Kitchens dankzij:

  • Onze invriestechniek waardoor de smaken bewaard blijven.
  • Onze ambachtelijke knowhow met ingrediënten met oorsprong uit Frankrijk.
  • De snelle bereiding van onze producten.

Onze diepgevroren premium producten onderscheiden zich dan ook door hun smaak en praktische gebruik. Na ontdooiing blijft de vorm van onze producten perfect in stand. Om deze reden zijn ze ideaal voor de bezorging van uw maaltijden bij particulieren en bedrijven. De snelle bezorging, de authentieke en natuurlijke smaak zullen uw klanten tevreden stellen.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Dark Kitchen, onze producten zijn in een mum van tijd klaar en speciaal voor u gemaakt

Onze diepgevroren premium producten zijn gemakkelijk bruikbaar. Dankzij de snelle ontdooiing zijn ze klaar voor gebruik. Het diepgevroren formaat gaat voedselverspilling bovendien tegen, omdat alleen de noodzakelijke hoeveelheid ontdooid wordt. Zo bent u zeker van een perfecte kostenbeheersing per portie. Tot slot zijn ze eenvoudig hanteerbaar en dus gemakkelijk transporteerbaar.

Traiteur de Paris, expert in de out-of-home catering

Onze chef-koks in onze productieateliers in Bretagne en Normandië ontwerpen al meer dan 25 jaar recepten voor alle Professionals in de horeca. Ons uitgebreide assortiment en onze formaten Cash and Carry en Food Service worden gewaardeerd door onze klanten vanwege hun praktische gebruik en unieke smaken. Wij staan bovendien garant voor een klantenservice op maat, met een specifiek contactpersoon die uw account beheert en volgt.

Traiteur de Paris, hoogwaardige cateringproducten

Scroll to Top