Cappuccino

Onze Chefs hebben de Cappuccino opgefrist. Dit originele en creatieve nagerecht met koffiearoma geeft uw dessertkaart een nieuw elan. Dit product blijft trouw aan de beroemde drank waarop het is gebaseerd. Het laat uw klanten op een unieke manier proeven van een cappuccino met uitgesproken koffiesmaak. De Cappuccino kan op een geraffineerd opgemaakt bord worden geserveerd of gewoon in een glas.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, Afhaaldienst, …

Cappuccino

De Cappuccino bestaat uit verschillende krokante en smeuïge texturen, een basis van in chocolade gehulde crumble en een koffiecrèmeux. Bovenop dit alles komt nog vederlicht melkschuim, net zoals we dat ook op het traditionele drankje vinden. Dit gebakje combineert de zachtheid van het melkschuim met het sterke karakter van de koffie. De Cappuccino is een lekker dessert met een intense smaak. Bovendien steelt dit elegante toetje, met zijn lichte, met cacao bestrooide melkschuim, overal de show.

  • Dessert reeds versierd en klaar voor gebruik.
  • Het is veelzijdig en is zowel geschikt voor restaurants als voor afhaaldiensten.
Cappuccino

(serveersuggestie)

Het Recept Van De Cappuccino

Dit is een innovatief en natuurlijk recept met een beperkt aantal ingrediënten. Die zijn daarenboven met de grootste zorg geselecteerd en in Frankrijk verwerkt zodat hun smaak volledig tot uiting komt. Dit nagerecht is bestrooid met cacaopoeder en spreekt tot ieders verbeelding. Cappuccinofans zullen er helemaal weg van zijn.

De Cappuccino laat zich makkelijk oppakken en kan op een bord of in een glas worden geserveerd. In dat laatste geval ontstaat dan een soort van gezichtsbedrog dat uw klanten zal verrassen. Het recept van de Cappuccino is met zorg uitgewerkt en de beste ingrediënten zijn er met zorg voor geselecteerd.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004786
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 3 dagen tussen 0 en 4°C
Verpakking: 16 stuks van 95 g
Afmetingen van het product: 6 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Maak het product los en plaats het op een bord, verwijder het plastic lipje en laat 4 uur op 4°C ontdooien.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top