Cheesecake met kern van exotisch fruit
Een gastronomische cheesecake met een verrassende kern van passievrucht en limoen op een pure boter kokos crumble basis.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Cheesecakes > Cheesecake met kern van exotisch fruit
Traiteur de Paris > Cheesecakes > Cheesecake met kern van exotisch fruit
Cheesecake met kern van exotisch fruit
Onze patissiers herontdekken het beroemde, authentieke New Yorkse dessert met een vleugje exotisme en een zekere Franse verfijning.
- Een verrassend hart van passievrucht en limoen.
- Een grote klassieker op de dessertkaart van de wereld, gepresenteerd met exotische noten die in alle seizoenen populair zijn.
- Een gastronomische cheesecake (meer dan 21% fromage frais, vanillebonen) met een ovengebakken korst om de romigheid te garanderen.
- Een kant-en-klaar dessert om op een bord te serveren of gewoon mee te nemen na een paar minuten in de magnetron.
(serveersuggestie)
Cheesecake met kern van exotisch fruit, het recept
De Cheesecake met kern van exotisch fruit, is gemaakt met een romige, ovengebakken fromage frais korst, een pure boter kokos crumble basis en een romige kern. De originaliteit zit in een exotisch hart met passievruchtpuree en limoensap.
Een kant-en-klaar dessert dat gemakkelijk te hanteren is dankzij de kruimelbasis. Het kan in elk seizoen op een bord worden geserveerd volgens de inspiratie van de chef, of gewoon om mee te nemen.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
– In de magnetron: verwarm 2.30 minuten op 750W in de magnetron zonder eerst te ontdooien en laat 10 minuten staan voor het serveren.
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)