Cheesecake San Sebastian

De Cheesecake San Sebastian, in het Frans ‘Cheesecake Saint-Sébastien’, wordt bereid volgens een recept dat trouw is aan het origineel en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten voor een gegarandeerd romig en royaal effect. Deze heerlijke en verfijnde cheesecake kan eenvoudig worden gepersonaliseerd en bereid volgens de inspiratie van de chef-kok of het seizoen.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Commerciële restauratie, Afhaaldienst, …

Cheesecake San Sebastian

Kent u het verhaal achter de gekarameliseerde Baskische Cheesecake? De Cheesecake San Sebastian komt, zoals zijn naam doet vermoeden, uit de stad San Sebastián in Baskenland. Het was immers het restaurant La Viña in deze stad, dat de Cheesecake San Sebastian als eerste serveerde. Vandaag is deze Baskische patisserie in de hele wereld bekend en heeft deze de fijnproevers overtuigd.

  • Een iconisch nagerecht uit Baskenland bereid met slechts 9 hoogwaardige ingrediënten voor een recept dat trouw is aan het origineel en afkomstig is uit de keuken van een chef-kok.
  • De Cheesecake San Sebastian heeft een gekarameliseerde bovenkant, met eronder een heerlijk romige kern. Een royaal maar subtiel en verfijnd recept.
  • Dit individuele nagerecht smaakt heerlijk in elk seizoen en kan eenvoudig en snel worden bereid. De cheesecake kan als zodanig worden geserveerd of met een garnering worden opgediend, waardoor dit product geschikt is voor elk type verkoop.
Cheesecake San Sebastian

(serveersuggestie)

Cheesecake San Sebastian, het recept

De voornaamste eigenschap van de Baskische Cheesecake is dat de bovenste laag verhit is, terwijl de binnenkant zacht en romig is. Onze Chefs-Patissiers hebben het recept van de Cheesecake San Sebastian bewerkt om een gekarameliseerde suikerlaag te verkrijgen, terwijl de kern op basis van kwark en mascarpone zeer romig is en een vleugje vanille bevat voor die heerlijk zachte smaak.

U kunt de Cheesecake San Sebastian opdienen met een coulis van rode vruchten, een chocoladesaus of een streepje karamel met gebrande hazelnoten. Deze cheesecake past ook uitstekend binnen een lunchmenu als take-away.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006633
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 48 uur op 4°C
Gamma(‘s): ,
Verpakking: 20 stuks van 95 g
Afmetingen van het product: Ø 7 cm
Afmetingen doos: 388 x 294 x 62 mm
Palletisering: 200 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

De plastic folie verwijderen en de Cheesecake San Sebastian 3 uur laten ontdooien bij 4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top