Chocolade En Hazelnoot « Rocher »

Het Chocolade en hazelnoot « Rocher » past perfect op een professionele menukaart van commerciële of hotel-restaurants. Dit chocoladedessert is dan ook een uitzonderlijk toetje. Het knapperige laagje bestaat uit een mix van chocolade en stukjes crêpe. Wanneer de lingot gekristalliseerd is, wordt hij eerst in gesmolten chocolade en daarna in stukjes hazelnoot gedoopt.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Restauratie voor hotels, Traditionele restauratie, …

Interesse in dit product?

Chocolade En Hazelnoot « Rocher »

Het Chocolade en hazelnoot « Rocher » van Traiteur de Paris is een gebakje dat op twee manieren kan worden gebruikt: Wanneer u het mooi op een bord serveert, is het een stijlvol dessert. Maar het kan ook als een lekkernij uit het vuistje worden verkocht, bij een afhaaldienst of een coffee shop, een beetje zoals een chocoladereep.

  • Dit dessert is geschikt voor alle restauranttypes.
  • Makkelijke dressage indien u het dessert in een bord serveert.
Chocolade en hazelnoot « Rocher »

(serveersuggestie)

Het Recept Van Het Chocolade En Hazelnoot "Rocher"

Het Rotsje is een typisch dessert, het is mooi uitgewerkt, is lekker, heeft een rijke hazelnootsmaak en bestaat voor 42% uit chocolade. Dit toetje verrast de klant op een onverwacht spel van texturen. Het is een heerlijke mengeling van smeuïg, knapperig en krokant.

Er zitten 16 Chocolade en hazelnoot « Rocher »s in een etui (food service-formaat) en elk rotsje zit vast en is beschermd. Zo blijft de buitenste laag van elk gebakje tijdens het transport en de opslag intact.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 005316
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 3 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 16 stuks van 65 g
Afmetingen van het product: 11 x 2,5 x 2,5 cm
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 240 of 300 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwijder de plastic folie. Haal het chocoladerotsje uit zijn bescherming. Laat gedurende 3 uur ontdooien op 4°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Chocolade en hazelnoot « Rocher »

(serveersuggestie)

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

sem, fringilla libero risus id neque. accumsan libero Retour haut de page