Chocoladelingot

De Chocoladelingot is geïnspireerd op de creaties van de grote Parijse patissiers. Hij verleidt iedereen met zijn eigentijdse vorm: lang en puur. Een perfect dessert voor restaurants met bediening aan tafel.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Chocoladelingot

Dit dessert bevat chocolade uit Ecuador met een hoog cacaogehalte (60%). De chefs van Traiteur de Paris hebben die geselecteerd voor zijn zachte smaak en subtiele aroma’s. Of u de chocoladelingot nu afzonderlijk serveert of in combinatie met chocoladesaus of een koekje, het ziet er altijd prachtig uit.

  • Een dessert rijk aan chocolade en bewerkt in verschillende texturen (mousse, crème, krokant), zoals een patissier dat kan.
  • Een product in het DNA van Traiteur de Paris, met een verfijnd uitzicht, evenwichtige smaken en streng geselecteerde ingrediënten, zoals onze chocolade met Rainforest Alliance-certificaat.
  • Een praktisch entremet, gemakkelijk te gebruiken en ideaal om te personaliseren: versierd met een karameltuiltje of versierd met hazelnootpraliné en geroosterde hazelnoot.
Chocoladelingot

(serveersuggestie)

Chocoladelingot, Premium Dessert

De chocoladelingot bestaat uit vier verschillende lagen: een chocoladejoconde, een knapperige chocoladelaag, chocomousse en tot slot glanzend chocoladeglazuur. Dit dessert is lekker en heeft een krachtige smaak. Bovendien selecteren we onze cacao met de grootste zorg om de smaak van dit gebakje volledig tot zijn recht te laten komen.

Als final touch versiert u het dessert met stukjes goudblaadjes of fonkelend poeder, voor een resultaat een Grote Chef waardig.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006219
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Verpakking: 16 stuks van 65 g
Afmetingen van het product: 11,8 x 2,8 x 2,4 cm
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 240 of 300 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwijder de plasticfolie en laat 3 uur ontdooien op +4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top