Karamelpassie

Karamelpassie is een gemakkelijk te hanteren gebakje en wordt daarom gewaardeerd door traditionele catering professionals. Dankzij zijn individuele formaat van 90 gram heeft u de kosten per portie perfect onder controle en bent u klaar voor een onberispelijke service.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Karamelpassie

Het is een aangename combinatie van texturen en bestaat uit een basis van kruimeldeeg, met daarop een romige karamel en een lichte crème die ook naar karamel smaakt; het geheel is versierd met een kruimeldeeg.

  • Karamel is de tweede meest populaire smaak voor een dessert.
  • Een dessert met 4 texturen: crumble, mousse, crème en fondant.
Karamelpassie

(serveersuggestie)

De Authenticiteit Van Karamelpassie

Gemaakt van karamel, room en eigeel, is dit gebak vol van heerlijkheid. De passie van onze banketbakkers, die in onze ateliers in Frankrijk koken, versterkt dit authentieke recept.

De verrassing van dit nagerecht is het zachte karamelhart met gezouten boter (met zout uit Guérande).

Technische en logistieke informatie

Productcode: 000269
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 1 dag tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 16 stuks van 90 g
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Laat 4 uur ontdooien bij 4°C en dien dan op.

Productengamma’s Traiteur de Paris

ut luctus venenatis, adipiscing pulvinar id Donec vulputate, nunc Retour haut de page