Moelleux Van Chocolade Premium

Het favoriete gebakje van de Fransen, maar dan in een premiumversie: met nog meer chocolade. De Moelleux van Chocolade Premium is zijn plaatsje op uw kaart meer dan waard.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, …

Moelleux Van Chocolade Premium

De Premium moelleux van chocolade van Traiteur de Paris onderscheidt zich door zijn intense samenstelling met 22,4% chocolade met een cacaogehalte van 58%. Dankzij zijn individuele formaat van 90 gram heeft u de kosten per portie perfect onder controle en bent u klaar voor een onberispelijke service.

  • Intense chocolade met Rainforest-keurmerk (uit een duurzame keten): 22,4%.
  • Perfecte bereiding met een vloeibaar binnenste.
Moelleux van Chocolade Premium

(serveersuggestie)

Het Recept Van De Moelleux Van Chocolade Premium

De Moelleux van Chocolade Premium van Traiteur de Paris wordt gebakken in Frankrijk, in onze werkplaatsen in Normandië. Het is een puur product uit de Franse banketbakkerstraditie. Ons recept is gecertificeerd zonder palmolie. De moelleux is gemaakt met chocolade met Rainforest-keurmerk en een cacaogehalte van 60%

Technische en logistieke informatie

Productcode: 000380
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 5 dagen tussen 0 en 4°C
Verpakking: 2
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Voor een warme en vloeibare moeulleux:
Warm 16 minuten op in een voorverwarmde traditionele oven op 180°C ofwel gedurende 40 tot 50 sec in een magnetron op 750 W.

Voor een koude en smeuïge moeulleux:
Laat gedurende 2 uur ontdooien op 4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top