Moelleux Van Valrhona-Chocolade

De Moelleux van Valrhona®-chocolade is een hoogwaardig chocoladecake voor hotels en restaurants. Hij heeft een uitzonderlijke textuur en een kern van chocoladelava. Hij is heerlijk met een bolletje Szechuanpeper-roomijs en een fruitspies: fris en lekker, een zalige combinatie. Schenk u w klanten een unieke culinaire ervaring.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Restauratie voor hotels, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Moelleux Van Valrhona-Chocolade

Met dit individuele dessert van 90 gram heeft u de kosten per portie perfect onder controle en bent u klaar voor een onberispelijke service. U bereidt de moelleux met chocolade snel en eenvoudig, hij is dus niet alleen lekker, maar ook praktisch.

  • De enige Moelleux met Chocolade die de prestigieuze benaming “Valrhona®-chocolade” mag dragen.
  • Met edele ingrediënten en een recept zonder palmolie of cacaopoeder.
Moelleux van Valrhona-chocolade

(serveersuggestie)

De Kwaliteiten Van De Moelleux Van Valrhona Chocolade

Chocolade met Valrhona®-keurmerk, eieren, boter en melk: deze moelleux wordt bereid met een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van topkwaliteit. Bovendien wordt dit gebakje gemaakt volgens de Franse banketbakkerstraditie.

De patissiers van Traiteur de Paris hebben gekozen voor de Valrhona®-chocolade met 70% cacao. Valrhona® heeft dit recept zelf goedgekeurd.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004262
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 3 dagen tussen 0 en 4°C
Verpakking: 20 stuks van 90 g
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Voor een warme en lopende moelleux: plaats hem gedurende 16 minuten in de oven op 180°C of gedurende 45 sec in de magnetron op 750 W.
Voor een koude en smeuïge moelleux: laat hem gedurende 2 uur ontdooien op 4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top