Rond Roomboter Bladerdeeg Ø 28 cm

Bereid uw recepten razendsnel met dit bladerdeeg met 100% roomboter in handig rond formaat. Onmiddellijk klaar voor gebruik na ontdooiing, waardoor het maken van uw individuele quiches en andere hartige of zoete taartjes kinderspel wordt.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakery, Bakkerij Patisserie, Restauratie voor hotels, …

Interesse in dit product?

Rond Roomboter Bladerdeeg Ø 28 cm

Ons ronde roomboter bladerdeeg Ø 28 cm heeft een ideaal formaat voor het maken van recepten waar samen van genoten kan worden. Daarbij bent u dankzij de knowhow van onze chef-patissiers in onze productieateliers in Bretagne verzekerd van de hoogwaardige kwaliteit van het bladerdeeg. Tot slot dragen de nobele en lokale ingrediënten bij aan het authentieke karakter van dit product.

  • Uitstekende productkwaliteit dankzij een authentiek recept bestaande uit slechts 6 ingrediënten, waaronder bloem met oorsprong uit Frankrijk en 100% roomboter.
  • Deeg dat gemaakt is volgens ambachtelijke knowhow in 6 lagen, voor een uitzonderlijke gebladerde structuur, dat zeer krokant is en een heerlijke botersmaak heeft.
  • Een groot rond formaat, ideaal voor het maken van alle soorten taarten en quiches.
Rond Roomboter Bladerdeeg Ø 28 cm

(serveersuggestie)

Rond Roomboter Bladerdeeg, een praktische oplossing om uw creativiteit te uiten

Voer uw recepten ijlings uit dankzij de snelle ontdooiing van dit professionele bladerdeeg! Uw creaties maken uw reputatie waar. Maak gebruik van onze knowhow “de kunst van bladerdeeg”.

Bakkers, banketbakkers, professionals uit de horeca, verfijn uw creaties met ons ronde roomboter bladerdeeg Ø 28 cm! Win tijd dankzij de snelle ontdooiing.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 06566
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: 12 losse stuks
Afmetingen van het product: Ø 28 cm – 3 mm
Afmetingen doos: 350 x 300 x 80 mm
Palletisering: 168 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Voor direct gebruik haalt u ons ronde roomboter bladerdeeg Ø 28 cm uit de diepvriezer en plaatst u het 30 min. in de koelkast op +4°C. U kunt het bladerdeeg tevens opwarmen in een traditionele oven gedurende 20 min. op 180°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top