Tarte Tatin Van Appel

De Tarte Tatin van Appel is in enkele minuten serveerklaar. Ideaal dus voor traditionele restaurants, maar ook voor trein-, vlucht- en scheepscatering en gewone catering. Dit gebakje is eenvoudig te bereiden en kan afzonderlijk worden opgediend of met een bolletje ijs.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Coffee Shops, Restauratie voor hotels, Traditionele restauratie, …

Interesse in dit product?

Tarte Tatin Van Appel

Deze grote klassieker van de Franse patisserie onderscheidt zich door zijn ingrediënten van topkwaliteit: appels met een lekkere karamelsmaak op een heerlijk zanddeeg met roomboter en een authentieke smaak.

  • Een elegant dessert dat voor 70% uit appels bestaat.
  • Zonder conserveermiddelen, smaakstoffen en smaakversterkers.
Tarte Tatin van Appel

(serveersuggestie)

La Traditionnelle Tatin Aux Pommes

Het voornaamste ingrediënt van onze tatin, is de appel. Dit gebakje is dan ook gemaakt volgens de regels van de kunst. De appels worden gekaramelliseerd en op een bedje van zanddeeg gelegd. Ook dat deeg is gemaakt met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit (bloem en scharreleieren). Dit overheerlijke gebakje bevat bovendien geen kleur- of smaakstoffen.

Wanneer de TarteTatin net uit de oven komt, geeft hij zijn intense en gulle smaak van gekaramelliseerde appels volledig vrij. Met zijn diameter van 10 cm vult dit dessert het bord goed en krijgt de klant een fijn gevoel van overdaad.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004298
HOUDBAARHEIDSDATUM: 365 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 3 dagen tussen 0 en 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 16 stuks van 120 g
Afmetingen van het product: 9 cm diameter
Afmetingen doos: 400 x 305 x 90 mm
Palletisering: 120 of 150 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Plaats de Tarte Tatin van Appel gedurende 15 tot 20 minuten in de oven op 150°C of warm hem op in de magnetron op 100 W.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Retour haut de page