Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux

Traiteur de Paris breidt zijn gamma moelleux van chocolade uit met dit nieuwe vegan recept. Breid uw dessertaanbod uit met een heerlijke moelleux van chocolade die past bij een nieuwe trend bij de consumenten die een sterke groei doormaakt.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Restauratie voor hotels, Traditionele restauratie, …

Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux

Onze Banketbakkers ontwikkelden het recept van deze heerlijke Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux op basis van kwalitatieve ingrediënten. Deze vegan moelleux van chocolade is gemaakt van Frans tarwemeel, pure chocolade met 58% cacao met Rainforest-certificaat, stukjes geroosterde hazelnoot en een snuifje zeezout uit Guérande.

  • Onze iconische moelleux van chocolade met vloeibare kern in een vegan jasje, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  • Een recept met 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw dessertmenu.
  • Een handige bereiding dankzij de 2 bereidingswijzen: in de oven voor een vloeibare kern, of koud, gewoon laten ontdooien (zonder vloeibare kern).
Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux

(serveersuggestie)

Het recept van de Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux

Een heerlijke moelleux met zeer smeuïge textuur die Uw Klanten zal verleiden dankzij de onweerstaanbare combinatie van chocolade en hazelnoten! De stukjes hazelnoot die worden gebruikt als decoratie, zorgen voor een knapperige toets en maken het grote verschil met de traditionele moelleux van chocolade.

Alle professionals uit de traditionele en commerciële restauratie kunnen voortaan een heerlijk premium vegan dessert aanbieden aan hun Klanten. Op dit moment is meer dan 5% van de wereldbevolking vegetarisch of veganistisch.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006107
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 5 dagen bij +4°C
Verpakking: 20 stuks van 90g
Afmetingen van het product: Ø 7cm H: 2,5cm
Afmetingen doos: 388 x 294 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

We raden u de bereiding in een traditionele oven aan. Stop de moelleux 12 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Voor een koude en smeuïge moelleux zonder vloeibare kern, moet u de moelleux 2u laten ontdooien bij een temperatuur van +4°C. Net als een traditionele moelleux van chocolade wordt deze vegan versie het best geserveerd op een bordje met een vruchtencoulis of karamelsaus, of met een quenelle ijs.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top