Zandtaart Mango Kokos
Het Zandtaart Mango Kokos is een fris en trendy dessert, ideaal voor uw zomermenu. Bovendien heeft het, speciaal voor traditionele restaurants, een stevige basis die niet snel afbrokkelt, wat het dresseren van de borden makkelijker maakt.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Fruitdesserts > Zandtaart Mango Kokos
Traiteur de Paris > Fruitdesserts > Zandtaart Mango Kokos
Zandtaart Mango Kokos
Dit zandtaartje is een fris en licht nagerecht, het combineert de zoete smaak van mango en kokosnoot met de zurige toets van passievrucht. Het geheel van roombotercrumble, lichte kokosmousse en compote van exotische vruchten zorgt voor een frisse en lichte afsluiting van de maaltijd.
- Dit dessert is reeds versierd, serveerklaar en kan op een bord worden opgediend.
- Gegarandeerde kwaliteit tot 72 uur na het ontdooien, om verspilling te beperken.
(serveersuggestie)
Zandtaart Mango Kokos, Kleurig En Fruitig
Dit onweerstaanbare dessert bestaat uit knapperig zanddeeg met roomboter, gecombineerd met een licht zure citroencrèmeux en luchtige Italiaanse meringue. Als final touch wordt het Citroenzandtaartje met meringue bestrooid met amandelschilfers en sinaasappel- en citroenzestes, voor een gegarandeerd geraffineerde afwerking.
Deze verbeterde versie van het zandtaartje met mango en kokos is gemaakt met een beperkt aantal ingrediënten, zodat het niet alleen lekker maar ook natuurlijk is. Dit zandtaartje wordt trouwens geproduceerd in onze werkplaatsen in Frankrijk, door onze eigen chef-patissiers.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)