Groothandelaar in levensmiddelen

Traiteur de Paris is al ruim 25 jaar actief als groothandelaar in levensmiddelen. We produceren Premium diepvriesproducten voor grootkeukens & kantines, catering en commerciële restauratie. Als horeca-expert biedt Traiteur de Paris alle professionals uit de restauratiesector een uitgebreid gamma van gebak, zoete petitfours, aperitiefhapjes en culinaire bijgerechten. We doen dit in food service- en Cash & carry-formaat en leveren ook aan de detailhandel.

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Groothandel in levensmiddelen voor cateraars

Traiteur

We bieden een hele waaier aan schalen met zoete petitfours of aperitiefhapjes. Die zijn perfect voor de evenementensector. Onze versnaperingen doen het goed bij een cocktailbuffet op een huwelijksfeest, een congres en alle mogelijke evenementen die door traiteurs worden georganiseerd.

Commerciële restauratie

Omdat we wat smaak en presentatie betreft alleen het beste willen, hebben we een gamma ontworpen dat volledig is samengesteld uit diepgevroren Premium-producten. Die bieden we aan professionals uit de commerciële en traditionele restauratie aan. Bovendien zijn onze recepten het resultaat van beproefd ambachtelijk vakmanschap en van een rigoureuze selectie van de basisingrediënten.

Groothandel in levensmiddelen voor commerciële en traditionele restaurants
Groothandel in levensmiddelen voor hotels en Roomservice

Restauratie voor hotels

Ontdek onze assortimenten patisserie, petitfours en aperitiefhapjes: de perfecte aanvulling voor uw menu’s. Of het nu om roomservice of bediening aan tafel gaat, met onze producten beschikt u over diepgevroren producten die soms zelfs meteen en zonder enige bijkomende bereiding kunnen worden geserveerd.

Restauratie - Afhaaldienst

Onze consumptiewijzen evolueren voortdurend en het marktaandeel van de afhaalrestaurants wordt elk jaar groter. Traiteur de Paris speelt perfect in op die behoefte aan snelheid met diepvriesproducten die in amper enkele minuten serveerklaar zijn. Ontdek onze speciale producten om uw snack-gamma aan te vullen.

Groothandel in levensmiddelen voor de afhaalverkoop
Groothandelaar in levensmiddelen voor onboard-catering

Trein- en vluchtcatering

Op vliegtuigen, treinen en schepen gaat de restauratie een steeds grotere rol spelen. Tegelijk moet krijgt men daar te maken met veel moeilijkheden en uitdagingen rond de bevoorrading en opslagruimte. Daarom zijn onze diepvriesproducten voor de catering speciaal ontworpen voor een snelle bereiding en risicoloze opslag.

Coffee shop en Bakery

De coffee shops moeten een Bakery-gamma kunnen aanbieden dat overeenkomt met zowel afhaalverkoop als bediening aan tafel. Onze Bakery-producten zijn zo veelzijdig dat ze voor beide modellen geschikt zijn. Ge dieper in op onze La Bakery- en coffee shop-producten.

Groothandel in levensmiddelen voor Coffeebars
Groothandel in levensmiddelen voor grootkeukens & kantines

Grootkeukens & kantines

Als ervaren groothandelaar in levensmiddelen heeft Traiteur de Paris ook producten voor grootkeukens & kantines. Dankzij het feit dat ons gamma met bereide groenten en desserts zo eenvoudig klaar te maken is, kunnen alle gerechten snel en elegant worden gedresseerd en geserveerd. Bovendien maakt de food service-verpakking het mogelijk om de kost per portie optimaal onder controle te houden.

Fastfood

Bij fastfood moet alles zo snel mogelijk gaan en is er dus een grote efficiëntie vereist: Ze bieden u een gamma met producten die perfect zijn voor professionals uit de fastfoodsector.  Het is bovendien een grote troef om voedselverspilling tegen te gaan.

Groothandel in levensmiddelen voor de fastfoodbranche
Scroll to Top