Groothandelaar in Levensmiddelen

Traiteur de Paris is al meer dan 25 jaar expert in de out-of-home catering. Heeft u een groothandel in levensmiddelen voor traditionele restaurants of fastfoodketens? Of heeft u een cateringgroothandel? Ontdek onze assortimenten van diepgevroren Cash & Carry-patisserieën. Onze diepvriesproducten voldoen namelijk aan uw eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Daarbij zien onze verpakkingen er aantrekkelijk uit en zijn ze eenvoudig in de schappen aan te brengen. Download onze catalogus van Cash & Carry-diepvriesproducten voor meer informatie!

Download de catalogus van Traiteur de Paris

Groothandelaar in levensmiddelen voor de horeca

Heeft u een groothandel in levensmiddelen? Traiteur de Paris begeleidt al meer dan 25 jaar alle professionals in de horeca en groothandelaars van levensmiddelen. Of u nu deel uitmaakt van een netwerk, een onafhankelijke of gespecialiseerde groothandel heeft, wij beantwoorden aan uw verwachtingen. Wilt u de beste Cash & Carry-diepvriesproducten in uw aanbod opnemen? Optimaal geadviseerd en geleverd worden? Wij stellen al onze knowhow tot uw beschikking:

  • U verzekeren dat onze diepvriesproducten voedselveilig zijn.
  • De koudeketen nauwgezet respecteren.
  • Onze basisingrediënten streng selecteren.
  • U laten profiteren van optimale logistiek en van permanente voorraad tot 99,6% overal ter wereld.
  • U ons premium assortiment ter beschikking stellen uitsluitend bestemd voor professionals in de horeca.

Onze productie-ateliers in Bretagne en Normandië hebben de certificering FSSC 22000. Onze diepvriesproducten beantwoorden aan nauwkeurige specificaties. Daarbij garanderen wij u de mogelijkheid om overal in Europa twee keer per week geleverd te worden. Tot slot vervaardigen wij meer dan miljoen cocktailhapjes, zoete petitfours, aperitiefhapjes, groentegarnituur, patisserieën en nagerechten. Onze Cash & Carry-diepvriesproducten genieten wereldwijd erkenning van professionals in de horeca en groothandelaars in levensmiddelen dankzij hun kwaliteit en praktische gebruik.

Producten ontworpen voor jou

Groothandelaar in levensmiddelen, neem onze Cash and Carry-diepvriesproducten op in uw aanbod! Ontdek hieronder onze zoete en hartige assortimenten: aperitiefhapjes, zoete petitfours, patisserieën en nagerechten.

Groothandelaar in Levensmiddelen, onze premium Cash and Carry-diepvriesproducten

Groothandelaar van premium Cash & Carry-diepvriesproducten, ga voor de knowhow en expertise van Traiteur de Paris! Onze chef-koks werken namelijk volgens de Franse culinaire traditie. Onze hoogwaardige patisserieën en cateringproducten zijn gemaakt van ingrediënten van uitstekende kwaliteit volgens authentieke en natuurlijke recepten. Onze uitmuntende knowhow is terug te vinden in de perfect herkenbare en harmonieuze smaken van onze zoete lekkernijen, patisserieën en nagerechten. En met het elegante uiterlijk van onze petitfours en desserts zien de borden er nog mooier uit.

Chef-koks in dienst van chef-koks

Vervaardigd in Frankrijk

3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.

Altijd dichtbij

Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.

Ambachtelijk vakmanschap

25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.

Een optimale logistiek

Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.

Groothandelaar in Levensmiddelen Catering

Gespecialiseerde groothandelaar in levensmiddelen voor cateraars, cateringwinkels en organisatoren van recepties, bied uw klanten onze schalen met heerlijke en verfijnde amuse-bouches aan! Groothandelaar in cateringproducten, profiteer van een brede keuze van zoete petitfours en aperitiefhapjes. De eenvoudige bereiding en originele vormen zullen bij uw professionele klanten uit de evenementiële horecasector zeker in de smaak vallen.

Groothandelaar in Levensmiddelen diepgevroren patisserieën

Groothandelaar gespecialiseerd in diepgevroren patisserieën, bied uw horecaklanten, houders van eetgelegenheden voor een snelle hap en cateraars onze hoogwaardige nagerechten aan! Onze populairste patisserieën, de moelleux van chocolade en de cheesecake, staan bekend vanwege hun heerlijke smaak en veelzijdige formaat.

Scroll to Top