Leverancier voor de restauratie aan boord

Voor de restauratie aan boord op het moment van inschepen

Als partner en leverancier van restauratie aan boord is Traiteur de Paris al 20 jaar een referentiemerk voor de professionele culinaire beroepsgroep.

Onze producten zijn perfect aangepast aan catering in vliegtuigen, treinen en op schepen en restauratie op olieplatformen.

Onze chefs hebben grondstoffen van de beste kwaliteit uitgekozen om een selectie diepvriesproducten aan te bieden die gemakkelijk te serveren zijn, er altijd appetijtelijk uitzien en die onberispelijk van smaak zijn.

Ons assortiment bestaat uit een hele reeks uitvoeringen die zijn bereid in onze ateliers in La Guerche de Bretagne en Fécamp en beantwoordt uitstekend aan de normen van professionele restauratie aan boord of catering in het vliegtuig.

Producten ontwikkeld voor restauratie aan boord

Het assortiment bevat bijvoorbeeld :

  • Koude en warme voorgerechten (paprika- duo, tartaar van zalm en verse kaas, verfijnde taart van tomaat)
  • Bereide groenten (gratins, quenelles, tian van groenten en flan van groenten)
  • Desserts en gebak (moelleux met chocolade, fondant-chocolade, cheesecake, tarte tatin, tiramisu, panna cotta, appeltaart, charlotte met rode vruchten, chocoladetaart of citroentaart … )
  • Hartige en zoete basisbereidingen (pannenkoekjes, crumble, basisbereiding voor financiers, hartige mini-basisbereidingen of minicakes klaar om te versieren)
Truffon

Als gespecialiseerde leverancier van catering voor het vliegwezen hebben onze teams alle aandacht voor smaak, textuur, kwaliteit en herkomst van grondstoffen. We zijn ook in staat om de grootte aan te passen om te beantwoorden aan specifieke vereisten wat betreft afmeting of gewicht van de gerechten.

De verpakkingen zijn speciaal bestudeerd zodat u tijd bespaart en overbelasting in de opslagruimte wordt beperkt.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij groothandels in voeding, groothandels in catering voor het vliegwezen of groothandels voor restauratie aan boord.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bannière-Motif-Catalogue-2020-TDP

COLLECTIE 2020

Ontdek onze nieuwe creaties in de 2020 catalogus. Producten ontwikkeld door onze Traiteur de Paris chefs. In de catalogus vindt u heerlijke verrassingen!

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS!