Leverancier voor de snelle restauratie

Producten aangepast aan de vereisten van snelle restauratie

Traiteur de Paris is door de jaren heen een referentiemerk geworden dat gewaardeerd wordt door de professionals in de bereiding van snacks.

Onze chefs selecteren grondstoffen van de beste kwaliteit om een assortiment van ‘nomadenproducten’ aan te bieden dat gemakkelijk te serveren is, visueel aantrekkelijk en voortreffelijk van smaak.

Traiteur de Paris biedt een hele reeks diepvriesproducten aan bereid in onze ateliers in La Guerche de Bretagne en Fécamp en beantwoordt aan de beroepsvereisten van snelle restauratie van premiumkwaliteit.

Van snack tot snelle restauratie van premiumkwaliteit

Het assortiment omvat bijvoorbeeld:

  • Voorgerechten (paprika- duo, tartaar van zalm en verse kaas, verfijnde taart met tomaat)
  • Bereide groenten (gratins, quenelles, tian van groenten, mousseline en flan van groenten)
  • Desserts en gebak (moelleux met chocolade, cheesecake, tarte tatin, tiramisu, panna cotta, appeltaart, chocoladetaart of citroentaart … )
  • Hartige en zoete basisbereidingen (pannenkoekjes, crumble, basisbereiding voor financiers, hartige mini-basisbereidingen of mini-cakes klaar om te versieren)

Als leverancier van snacks en snelle restauratie van premiumkwaliteit, letten onze teams heel sterk op smaak, textuur, kwaliteit en herkomst van de grondstoffen, maar zeker ook op het resultaat na ontdooien. De verpakkingen beantwoorden verder aan de eisen waaraan u moet voldoen betreffende tijd en opslag.

Cheesecake speculoos

Ten slotte bieden onze chefs video’s waarin u allerlei ideeën kunt opdoen voor het opdienen aangepast aan uw professionele behoefte. Onze desserts kunnen bijvoorbeeld gepresenteerd worden in glaasjes met een deksel en de gratins in mooie houten schaaltjes en met vetvrij papier.

Onze producten zijn beschikbaar bij groothandels in voeding, groothandels in snelle restauratie of groothandels in snacks.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bannière-Motif-Catalogue-2020-TDP

COLLECTIE 2020

Ontdek onze nieuwe creaties in de 2020 catalogus. Producten ontwikkeld door onze Traiteur de Paris chefs. In de catalogus vindt u heerlijke verrassingen!

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS!