Aardappelwafel

Ontdek de Hartige Wafel van Traiteur de Paris. Dit is de perfecte aardappelwafel als garnituur bij vlees of vis in een restaurant. Bovendien kan deze hartige wafel ook worden aangeboden in de fastfoodsector, als snack en als take-awayproduct.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Grote en middelgrote warenhuizen, Grootkeukens & kantines, Commerciële restauratie, …

Aardappelwafel

De Aardappelwafel van Traiteur de Paris is een origineel product dat gebakken is in de oven (niet gefrituurd), met een lichte en krokante buitenkant en een zachte kern van aardappelpuree. De hartige wafel is een individueel bijgerecht voor een goede kostenbeheersing per portie en het aanzienlijk reduceren van voedselverspilling.

  • ORIGINEEL : krokante en lichte textuur en buitenkant met een zachte kern van aardappelpuree.
  • SMAAKVOL EN EVENWICHTIG : in de oven gebakken zonder toegevoegde vetstof.
  • KORT RECEPT EN GESELECTEERDE INGREDIËNTEN : 40% aardappel, een korte lijst van ingrediënten en heerlijk op smaak gebracht (bieslook, zout en peper).
  • PRAKTISCH EN VEELZIJDIG : dankzij de platte basis is dit product geschikt voor vele toepassingen en vormen: als bijgerecht, als broodjesvulling, en bij een brunch of hartig buffet. Aangepast aan een vegetarisch dieet.
Aardappelwafel

(serveersuggestie)

Hoe bereidt u de Aardappelwafel?

Onze Aardappelwafel is een hartige wafel die voor meer dan 40% aardappelen bevat die geteeld zijn door onze partnerproducenten in Bretagne. Bovendien is deze hartige wafel bereid aan de hand van een korte lijst hoogwaardige ingrediënten en evenwichtig op smaak is gebracht met peper, zout en bieslook. De hartige wafel is tevens zeer eenvoudig te bereiden door deze simpelweg in de oven op te warmen.

Door zijn platte onderkant is de hartige wafel of Aardappelwafel zeer praktisch voor vele soorten toepassingen: als bijgerecht in de traditionele restauratie, als garnituur voor(hamburger) broodjes, of bij een brunch of een hartig traiteurbuffet.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006739
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 48 uur op 4°C
Gamma(‘s):
Verpakking: 48 stuks van 85 g
Afmetingen van het product: 9,5 x 8 x 2 cm
Afmetingen doos: 400 x 298 x 115 mm
Palletisering: 120 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Haal de Aardappelwafel uit de verpakking. Verwarm uw heteluchtoven voor op 180°C en bak de hartige wafel 20 minuten in de oven.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top