Amuse-Bouches Rivoli

We hebben vier types Rivoli-aperitiefhapjes, allevier zonder vlees of vis, en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden geleverd op een ovenbestendige schotel, voor een eenvoudige en snelle bereiding. Dit assortiment hartige hapjes is een absolute must voor al uw aperitiefbuffetten of -diners.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Evenementen, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Interesse in dit product?

Amuse-Bouches Rivoli

Deze klassiekers van de Franse gastronomie – opgefrist en in miniformaat – behouden al hun intensiteit. De hapjes worden lauw geserveerd en laten zich makkelijk combineren met andere aperitiefhapjes van het gamma Traiteur de Paris.

  • 12 Croques tomaat-mozzarella-pesto
  • 12 Rösti’s met spinazie en artisjok
  • 12 Mini-cakes met butternut
  • 12 Kaassoesjes met bechamel en Comté
Amuse-Bouches Rivoli

(serveersuggestie)

Recepten van de Amuse-Bouches Rivoli

Of we het nu hebben over onze Comté AOP-kaas, aardappelen, mozzarella of butternuts: al onze ingrediënten zijn met zorg door onze chef-koks uitgekozen. Onze lekkernijen zijn dus ook echt hemels lekker.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 004866
HOUDBAARHEIDSDATUM: 547 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 2 dagen
Gamma(‘s):
Verpakking: Schotel met 48 stuks
Afmetingen doos: 390 x 296 x 50 mm
Palletisering: 280 of 350 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de oven voor op 170°C. Verwijder de plasticfolie zonder vooraf te ontdooien, plaats de schotel in de oven leggen en bak gedurende 14 minuten op 170°C.

Productengamma’s Traiteur de Paris

Retour haut de page