Macarons Rive Gauche

Ontdek ons assortiment van een grote klassieker uit de Franse patisserie met onberispelijke ambachtelijke kwaliteit: De Macarons Rive Gauche. Deze smaken komen ons Macarons Rive Droite assortiment aanvullen. Patissiers, cateraars of voor Room Service, zet deze onmisbare macaronrecepten op uw kaart! Ze kunnen bovendien eenvoudig toegevoegd worden aan desserts met koffie of thee en diverse kleine zoete hapjes.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakery, Traiteur, Room Service, …

Macarons Rive Gauche

Onze Macarons Rive Gauche zijn er in 6 originele smaken:

  • Chocolade macarons
  • Mango passievrucht macarons
  • Praline macarons
  • Aardbei macarons
  • Koffie macarons
  • Kokos macarons

De recepten van deze zoete petitfours hebben een laag suikergehalte. Uw klanten zullen dan ook met plezier van deze nieuwe smaken genieten. Ze zijn daarbij bereid in overeenstemming met de Franse traditie volgens ambachtelijke knowhow die in onze productie in Bretagne beheerst wordt.

  • Een assortiment van de 6 meest gevraagde smaken na de klassiekers, met een perfect evenwicht tussen fruitige smaken en warme noten.
  • Meer smaak en minder suiker: smaken die bij de eerste hap herkenbaar zijn, met een beheerst suikergehalte.
  • Recepten die tot stand zijn gekomen in overeenstemming met de Franse traditie: amandelpoeder (minstens 16%), buitenlaag met natuurlijke kleuren, Italiaanse meringue.
Macarons Rive Gauche

(serveersuggestie)

De Macarons Rive Gauche, ambachtelijke knowhow voor een uitzonderlijke smaak

Onze Chef-patissiers maken de Macarons Rive Gauche van beslag dat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bestaat. De chocolade macaron bestaat bijvoorbeeld voor 58% uit Rainforest-gecertificeerde cacao en de eieren hebben een uit Frankrijk gecertificeerde oorsprong. Deze unieke zoete lekkernijen hebben bovendien een romige vulling, rijk aan amandelpoeder (16%). De 100% natuurlijke ingrediënten en smaken blijven bewaard, dankzij het invriezen.

Onze Macarons Rive Gauche kunnen overal voor worden gebruikt. Serveer ze tijdens een cocktail-buffet of pauze. Aarzel niet en voeg onze Macarons Rive Gauche toe aan uw eigen creaties. Professionals in de horeca, bied uw klanten een onmisbare patisserie aan met heerlijke en evenwichtige smaken!

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006317
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 20 dagen tussen 0 et 4°C
Gamma(‘s): ,
Verpakking: 72 stuks van 12 g
Afmetingen van het product: Ø 4 cm
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 en 250 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Haal de Macarons Rive Gauche uit de verpakking en laat ze 2 uur in de koelkast ontdooien bij 0 tot +4°C. Na het plastic laagje te hebben verwijderd, kunt u ze op een schaal leggen en 15 minuten op kamertemperatuur laten staan. Ze zijn dan klaar om geserveerd te worden!

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top