Frans appeltaartje

De “Tarte fine aux Pommes” kan net zo goed aangeboden worden in een banketbakkerij als voor take-away. Vul uw menukaart aan met dit appeltaartje die bij iedereen in de smaak zal vallen! En om dit taartje prachtig te serveren kunt u een toefje vanilleslagroom toevoegen.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Bakkerij Patisserie, Coffee Shops, Trein-, vlucht- en scheepscatering, …

Interesse in dit product?

Frans appeltaartje

Onze “Tarte fine aux Pommes” is bereid volgens de meest pure traditie van de Franse patisserie. Het oogt zeer aantrekkelijk en heeft een uitgebalanceerd recept. Dit fruitdessert is vervaardigd op basis van een korte lijst van hoogwaardige ingrediënten. Tot slot komt het op een dessertbord goed tot zijn recht en wordt het verfijnde karakter ervan benadrukt.

  • Een karakteristieke creatie van Traiteur de Paris: een in Frankrijk vervaardigd taartje met een fraai uiterlijk en evenwichtige smaken
  • Een taartje met een korte ingrediëntenlijst en zorgvuldig geselecteerde bestanddelen uit Frankrijk, bereid volgens de meest pure traditie
  • Ideaal als verfijnd en subtiel nagerecht dat op een dessertbord goed tot zijn recht komt
Frans appeltaartje

(serveersuggestie)

"Tarte fine aux Pommes" een authentiek nagerecht

Maak opnieuw kennis met deze klassieker uit de patisserie met ongeëvenaarde finesse. Onze Chef-patissiers hebben namelijk een Frans appeltaartje samengesteld, verrijkt met 60% schijfjes Golden appels met oorsprong uit Frankrijk. Het fruitige en smeltende recept wordt naar een nog hoger niveau gebracht met de heerlijke topping van boter, suiker en een vleugje kaneel. Het roomboterbladerdeeg geeft het geheel een knapperig en onweerstaanbaar aspect.

Professionals in de horeca of eigenaars van een tearoom, voeg ons Frans appeltaartje toe aan uw menukaart! Dit onmisbare en verfijnde dessert zorgt voor een authentieke en smaakvolle Touch.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006541
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 48 uur bij 4°C of 48 uur bij omgevingstemperatuur
Verpakking: 18 stuks van 90 g
Afmetingen van het product: Ø 13 cm
Afmetingen doos: 401 x 300 x 90 mm
Palletisering: 144 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Haal het Frans appeltaartje uit de verpakking. Plaats het in een voorverwarmde traditionele oven en verwarm 5 min. op 200°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll to Top